Инвеститорите се насочват към ново крипто бижу на фона на

...
Инвеститорите се насочват към ново крипто бижу на фона на
Коментари Харесай

Ще се запази ли стабилността на Dai и Sui? Инвеститорите, които искат да постигнат значителен растеж, се обръщат към тази монета

Инвеститорите се насочват към ново крипто украшение на фона на разтърсванията при DAI и загубите на SUI. Очертава ли се VC Spectra (SPCT) като топ избор на DeFi?

В момента пазарът е в положение на суматоха, защото топ стабилната монета Dai (DAI) е изправена пред спад заради спорни връзки. По същия метод Sui (SUI) търпи загуби макар възходящото си приемане.

Тези събития подтикнаха вложителите към VC Spectra (SPCT) , нов крипто план, който сега провокира пазара с облаги.

Със скок на цената от 312.5% единствено за два месеца, този токен се обрисува като много добър капиталов избор. Но има ли SPCT всичко належащо, с цел да победи SUI?

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Двама съществени притежатели на DAI са свързани с спорна фигура: DeFi общността е разтревожена

В резултат на развиване, което провокира шокови талази в DeFi общността, стана ясно, че двама съществени притежатели на DAI са свързани с плановете на Ричард Харт – PulseX и HEX. Тези два адреса управляват общо 11.3% от общото предложение на DAI, което се равнява на 430 милиона DAI и евентуален годишен приход от лихви в размер на $21.6 милиона.



Понастоящем Ричард Харт води правосъдна борба с Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) , като е изправен пред обвинявания в продажба на нерегистрирани скъпи бумаги и погрешно ръководство на потребителски активи. Поради това тези адреси, 0x075…Ddc8 и 0x60…fB7F, породиха неустановеност по отношение на стабилността на DAI .

През последните месеци постоянна монета DAI се търгуваше около ценовите равнища от $1 и $0.9 . Експертите обаче настояват, че в случай че Ричард Харт ликвидира забележителните си притежания на DAI, това може да провокира спад в цената на токена .

Мечи прогнози за Sui (SUI) макар възходящото му приемане

На 4 август 2023 година мрежата на Sui (SUI) реализира незабравим стадий, като надвиши 6 милиона дейни акаунта . Това достижение идва малко повече от четири месеца след старта на главната мрежа на Sui през май 2023 година

Крайъгълният камък от 6 милиона дейни акаунта е значимо достижение за криптовалутата SUI, защото показва възходящото приемане на мрежата Sui . То също по този начин акцентира възходящото търсене на токена. За страдание, възходящото търсене на SUI не я избави от спад.

Между 4 август и 23 септември 2023 година криптовалутата SUI спадна от $0.597 до $0.441. Това съставлява 26% спад в цената на SUI . Още по-лошо е, че нещата към момента наподобяват мечи. Поради представянето на SUI от стартирането ѝ в главната мрежа, пазарните анализатори предвиждат, че до октомври 2023 година криптовалутата SUI ще спадне до $0.408 .

Инвестиционната платформа на VC Spectra (SPCT), ръководена от изкуствен интелект, набира скорост

Докато пазарът се тревожи за стабилността на DAI и страда от спада на SUI, вложителите намират разтуха в една от топ монетите на DeFi – VC Spectra (SPCT).

VC Spectra (SPCT)  е децентрализирана платформа за ръководство на активи , която употребява изкуствен интелект и тактики за търговия, с цел да влага стратегически в блокчейн и софтуерни планове.

С фокус върху максимизирането на възвръщаемостта при минимизиране на риска , VC Spectra (SPCT) предлага на вложителите опция да вземат участие във финансиране на ранен стадий и нови ICO, като в същото време обезпечава тримесечни дивиденти и варианти за назад изкупуване .

Освен с новаторския си капиталов метод, VC Spectra (SPCT) се трансформира в топ криптовалута, в която да инвестирате, заради забележителния растеж на цената ѝ. В момента токенът е в стадий 3 на обществената си предварителна продажба, като се продава на цена от $0.033 . Това бележи удивително нарастване от 312.5% по отношение на първичната му цена от $0.008.

Експертите предвиждат цената на VC Spectra (SPCT) да се увеличи още повече. Очаква се токенът да нарастне с $0.08 до края на предварителната продажба . Това ще осъществя възвръщаемост на инвестицията от 142.42% за евентуалните вложители, които подхващат дейности в този момент!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР