Инвеститори от различни краища на света идват в Смолян на

...
Инвеститори от различни краища на света идват в Смолян на
Коментари Харесай

Михал Камбарев от ПП-ДБ събира инвеститори от цял свят в Смолян

Инвеститори от разнообразни краища на света идват в Смолян на 27 октомври. Хора, ръководещи милиарди евро, ще се съберат в 09:30 ч. в новооткрития офис на Инвестиционно звено на бул. „ България “ №57 по покана на претендента за кмет на Смолян от обединението „ – “ Михал Камбарев.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 275
За интервал от 5 години той и екипът му са съумели да оказват помощ на 130 общини в Европа да привлекат над 8,5 милиарда евро. Средно по 65 милиона на община. За съпоставяне - бюджетът на Смолян е 75 милиона. Този опит и уменията на Камбарев са основни за това по какъв начин районът може да се възползва от неговата помощ в сегашния миг.

„ Общото сред общините, които виждаме, че се развиват добре, е че имат деятелен кмет. Такъв, който освен приказва, а и работи. С делегацията, която идва в Смолян, ние демонстрираме, че посредством дейна работа и дейности можем да върнем живота в Смолян “, акцентира Камбарев.

Михал Камбарев не един път е споменавал, че неналичието на атрактивни работни места за младите е една от главните аргументи за обезлюдяването на района. При добре проектирана и функционираща инфраструктура област Смолян ще се трансформира в атрактивно място за вложители и нови работодатели. Кандидатът за кмет с №66 в изборната бюлетина има богат опит в привличането на вложения и е убеден, че ще има такива, стига да се работи в тази посока.

Да поддържа кандидатурата му и да засвидетелства готовността си за взаимна работа с поданици на Смолян на 27 октомври идва създателят и шеф на най-голямата инвеститорска общественост в Европа Уилям Стивънс, който е работил с водещи корпорации като Сони, Лоджитек, Филипс, Самсунг и доста други. Той води със себе си мениджърите на всяка индустриална вертикала на инвеститорския клуб, в това число здраве, цифровизация, резистентност и сила. По време на визитата бизнесмени от Смолян ще показват плановете си пред делегацията от вложители. Освен Уилям Стивънс групата включва:

Софи Стивънс - бизнесмен, създател на книги и бизнес съветник.

Рик Салмън - бизнесмен, бизнес наставник и вложител, експерт във връзките с вложители.

Елена Крапчева - бизнесмен, бизнес наставник, кино шеф и фасилитатор на връзките с вложители.

Майк Уолен - американски кино продуцент, живеещ в София, с разнороден опит в разнообразни сфери.

Радостина Ценова - сътрудник в капиталов фонд и експерт във финансови капиталови принадлежности, измежду създателите на „ Bulgarian Venture Capital Association “.

Благовеста Длагацева - началник на бизнес развиване и управител на инвеститорски клуб в региона на здраве.

Машрук Талукдар - управител на инвеститорски клуб в региона на резистентност, сила и климатични промени, оценител на бизнеси към европейската комисия.

Аз и претендентите за общински съветници мощно имаме вяра, че тази делегация ще помогне за възраждането на района и за основаването на нови работни места, сподели Михал Камбарев. Ако вие също вярвате в това, може да дадете поддръжката си с № 66 в изборната бюлетина, с цел да върнем живота в Смолян.

Ако имате концепция или план, в който вярвате, само че нямате средства или физическа опция да ги осъществите - в този момент е точното време! Единственото, което би трябвало да извършите, е да се свържете с уредниците на самодейността на електронната им поща [email protected] или на персонално известие във фейсбук страницата им и да разкажете в резюме за концепцията си, дружно с две имена и телефон за връзка. Входът е свободен и за всички останали, които желаят да се срещнат с локалния бизнес, концепциите за развиване, и да черпят опит от едни от най-хубавите в сферата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР