Инцидентът с НЛО в Бадахос: Зеленият хуманоид от Талавера ла

...
Инцидентът с НЛО в Бадахос: Зеленият хуманоид от Талавера ла
Коментари Харесай

Инцидентът с НЛО в Бадахос: Зеленият хуманоид от Талавера ла Реал

Инцидентът с НЛО в Бадахос: Зеленият хуманоид от Талавера ла Реал …Инцидентът с НЛО в Бадахос е едно от най-странните появявания на НЛО, случили се в историята на Испания, обвързвано с Военновъздушните сили.Инцидентът става известен като „ Зеленият хуманоид от Талавера ла Реал “. Двама испански бойци, Хосе Мануел Трехо и Хуан Каризоза Лухан, настояват, че са видели и простреляли създание с незнаен генезис.Около 1:45 ч. локално време, на 12 ноември 1976 година, Хосе Трехо и Хуан Каризоза са на дежурство. Всеки е в неговата кабина, на към 60 метра един от различен, в така наречен „ горивна зона “ на авиобаза Талавера ла Реал, Бадахос, Испания. Изведнъж Хосе чува чудноват звук. Първоначално наподобява като радиосмущения, само че се трансформира във висок звук, от който стартират да го болят ушите.Войникът счита, че звукът е от някой, който е влезнал във военната зона, само че след пет минути той стопира. Трехо пита колегата си Каризоза дали е чул шума, и той споделя: „ Да! “. Те приготвят оръжията си – картечници Z-62, и вършат образен оглед на покрайнината.


 Хосе Мануел Трехо
Хосе Мануел ТрехоИзведнъж още веднъж чуват звука, който е толкоз мощен, че имат възприятието, че главите им ще избухнат. Пет минути по-късно виждат отвесна светлина в небето, като мълния, която свети към 15 или 20 секунди. Друг боец идва с куче надзирател.Хосе Идалго, съпроводен от кучето си, се доближава до кабините. Страхувайки се, че някой е влезнал във военното оборудване с желание за бойкот, те вземат решение да уведомят ефрейтор Павон. Той им подрежда да ревизират целия регион.Войниците вървят паралелно на стената, разделяща основния път от базата. Виждайки, че кучето, особено подготвено за такива случаи, не демонстрира никакви признаци на безпокойствие, остават спокойни. Но внезапно, когато изминават към 300 метра, чуват по какъв начин се чупят клоните на близкото евкалиптово дърво.Войниците застават нащрек и вкопчени в картечниците си пускат кучето, което отива право към мястото, от където се чува шума от клоните. Те изчакват кучето да вдигне някакъв звук или да лае, само че след няколко секунди то се връща постепенно залитайки. Животното не наподобява добре. След известно време то стартира да тича към бойците, а кучетата са подготвени на това, с цел да защитят водачите си.Четете още: Инцидентът с трен № 1702 в Карелия през 1985 г.Мъжете викат и стопират няколко пъти, само че никой не дава отговор, до момента в който Хосе Трехо не почувства, че някой го следва. Той вижда на 15 метра от него, вляво, зелена светлина с човешка форма.

 2 - Инцидентът с НЛО в Бадахос: Зеленият хуманоид от Талавера ла Реал
Съществото е доста високо, към 3 метра. Изглежда, че се оформя от дребни светлинни точки, а яркостта е по-интензивна по краищата му. Главата е дребна и покрита с нещо наподобяващо шлем. Ръцете са доста дълги и кръстосани. Не се виждат обрисувани крайници.Трехо се пробва да стреля, само че не съумява да го направи, и усещайки обща вдървеност пада на земята. Идалго и Каризоза стартират да стрелят. Срещу това създание са изстреляни сред 40 и 50 патрона.Зловещият тон, който са чули по-рано, се появява още веднъж. Този път продължителността му е 10 или 15 секунди. Идалго и Каризоза оказват помощ на Трехо да се изправи и осведомят началниците си, а цялата база е вдигната в нараснала подготвеност.

 Войниците Хосе Мануел Трехо и Хуан Каризоза със същото куче надзирател, което открива „ нарушителя “ през нощта на 12 ноември
Войниците Хосе Мануел Трехо и Хуан Каризоза със същото куче надзирател, което открива „ нарушителя “ през нощта на 12 ноемвриНа идващия ден 50 души претърсват региона, където се случва случая, само че не намират нищо. Нито една гилза, нито патрон, който се е блъснал в стената към периметъра, нищо.Няколко дни по-късно, когато Трехо влиза в трапезарията въз основата, внезапно пада в безсъзнание на пода. На 30 ноември е признат във Военновъздушната болница в Мадрид с диагноза „ Нервен дисбаланс “. Това положение повече не се повтаря.Експерти от Военновъздушни сили удостоверяват, че патроните са изстреляни, само че какво е станало с патроните?Според войниците-очевидци:„ Не знаем какво е. Но това, в което не се съмняваме, е, че го видяхме съвършено и приличаше на човек, само че доста висок … “И до през днешния ден няма отговор с какво са се сблъскали бойците. Но множеството хора, забъркани в тази ситуация, са съгласни, че става дума за нещо, обвързвано с извънземни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР