Инцидент на пешеходна пътека, заснет от охранителна камера, обиколи социалните

...
Инцидент на пешеходна пътека, заснет от охранителна камера, обиколи социалните
Коментари Харесай

Серия от възмущение заради блъсната жена във Враца

Инцидент на пешеходна пътека, сниман от охранителна камера, обиколи обществените мрежи. Случаят е от Враца, на фрагментите се вижда по какъв начин кола блъска жена, а преминаващи пешеходци и коли не стопират да оказват помощ.

Кадрите от случая са запечатани от охранителна камера пред магазин във Враца. Жената била  блъсната от лек автомобил, който завивал нататък.

Записът демонстрира, че завивайки лидерът стопира на пешеходната пътека, само че секунда по-късно потегля и блъска дамата. По данни на Министерство на вътрешните работи водачът не е използвал алкохол и упойващи субстанции.

Възрастният мъж обаче също бил превозен в болничното заведение дружно с потърпевшата, защото вдигнал високи стойности на захарта в кръвта, прецизират други източници на

Ивайло Иванов популяризира фрагментите в обществените мрежи, засегнат, че преминаващите хора и коли не се стопират да оказват помощ. „ Най-обикновено произшествие. Станало – станало. Човекът слиза, пробва се да й помогне, само че хора, които бяха до нея подминаха. Това единствено ме принуди да кача видеото. Липсата на всякаква човещина ”каза Ивайло Иванов.

Около 15 минути след случая на място се оказва и някогашният авто инструктор Петко Благоев, който е обучвал водачи през целия си живот и знае, че в този миг е значимо да се помогне. Пострадалата била преместена в колата, която я блъснала.

Макар, че пристигнал много време след случая той въпреки всичко опитал да помогне и на дамата, и на лидера и неговия сателит, тъй като всички изглеждали зле. Блъснатата жена и все още е в болница с овладян към този момент от лекарите кръвоизлив в мозъка и контузия на китката. Животът й е вън от заплаха, само че по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР