Инцидент е станал с няколко коли в София. Мястото е

...
Инцидент е станал с няколко коли в София. Мястото е
Коментари Харесай

Катастрофа в София! Блъснати са паркирани коли* ВИДЕО

Инцидент е станал с няколко коли в София. Мястото е квартал „ Младост “ 1. Шест паркирани автомобила са блъснати и имат нанесени материални вреди.

Все още не е известно кой е виновен за произшествието и за какво се е стигнало до него. Няма данни за потърпевши хора, а в непосредствена непосредственост се намира детска градина „ 100 Усмивки “.



„ Младост “ 1, имаше и още коли, само че не можах да ги фотографирам. Някой се е правил на рейсър и ето го резултата, “ написа мъж във Фейсбук.

ОБНОВЕНА: Ударът е бил толкоз мощен, че една от колите е застанала перпендикулярно, а цялата ѝ предница е смазана. Според очевидци водачът се е движил с превишена скорост.

Сигналът е подаден от потърпевша жена, която споделя, че се е събудила от мощен екот. Друг потърпевш е извикан от органите на Министерство на вътрешните работи. По думите му водачката на автомобила е била съответна, само че индивидът, който е бил с нея вътре, е бил в нетрезво положение. 

" Не мога да кажа дали е използвал алкохол, само че допускам, че е карал той и я е предиздвикал да се сменят. 3:30 часа сутринта ми се обадиха от полицията, с цел да сляза долу, тъй като са ударени няколко коли. Видях, че момичето е на 26 години от протокола, момчето е 27-годишно. За 10 метра по този начин са се засилили, че потрошават 6 коли, като първата и третата са най-вече ударени. Дамата даже не се извини, изобщо не ни обърна внимание ", разяснява пред bgonair пострадалият Борислав.

Ето и фрагменти от злополуката:



Видео: Георги Костадинов
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР