Интриги, тежки обвинения и заплахи връхлитат героите в новите епизоди

...
Интриги, тежки обвинения и заплахи връхлитат героите в новите епизоди
Коментари Харесай

Истински хаос настъпва в холдинга на Калоян в Пътят на честта - slava.bg

Интриги, тежки обвинявания и закани връхлитат героите в новите епизоди на „ Пътят на достойнството “ тази седмица по NOVA. Официалното единодушие на Калоян да отстъпи половината от дяловете си в холдинга на Анелия против бракоразвод стремително ще докара до проблеми. Тя ще се включи интензивно в ръководството на строителната компания още от първия си ден в офиса, трансформирайки работата в пъкъл за всички. Калоян е сломен от протичащото се и ще се окаже в патова обстановка, която може да му коства всичко, за което се е борил през живота си. Загубил ли е вечно контрола върху компанията, не пропускайте да разберете в трагичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.
След огромната сума, която завоюва от сватбения пръстен на своята другарка Ванеса, Жаки към този момент има пари за капарото на изчезналия елмаз, който Красимира желае от нея. Ще бъдат ли задоволителни, с цел да се отплати на Зарева и дефинитивно да се отърве от преследващото я мрачно минало на починалия й брачен партньор? Междувременно Жаки ще се наложи да обмисли и изненадващото предложение на Анелия да й продаде нейната част от компанията. Ще се съгласи ли на договорката и какви последици може да има решението на вдовицата за брат й Калоян?
Произходът на мистериозния ключодържател с надпис „ Bald Eagle”, който Стивън откри в шоурума на Жаки, продължава да не му дава мира. Бизнесменът е сигурен, че той не се е озовал инцидентно в сейфа и има причина да се намира там. Стивън стартира свое лично разследваe, само че първичните му старания удрят на камък. Ще успее ли въпреки всичко да разбере какво се крие зад “Bald Eagle” и подготвен ли е да се сблъска с истината?
Не пропускайте „ Пътят на достойнството “ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР