Интриги, тежки обвинения и заплахи връхлитат героите в новите епизоди ...

Интриги, тежки обвинения и заплахи връхлитат героите в новите епизоди

Истински хаос настъпва в холдинга на Калоян в Пътят на честта - slava.bg

Интриги, тежки обвинявания и закани връхлитат героите в новите епизоди на „ Пътят на честта “ тази седмица по NOVA. Официалното единодушие на Калоян да прави отстъпка половината от дяловете си в холдинга на Анелия против бракоразвод стремително ще докара до казуси . Тя ще се включи интензивно в ръководството на строителната агенция още от първия си ден в офиса, превръщайки работата в пъкъл за всички. Калоян е сломен от случващото се и ще се окаже в патова позиция , която може да му коства всичко, за което се е борил през живота си. Загубил ли е вечно контрола върху компанията, не пропускайте да разберете в трагичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.
След огромната сума, която спечели от сватбения пръстен на своята другарка Ванеса, Жаки към този момент има пари за капарото на липсващия елмаз , който Красимира желае от нея. Ще бъдат ли задоволителни , с цел да се отплати на Зарева и дефинитивно да се отърве от преследващото я мрачно минало на починалия й брачен партньор ? Междувременно Жаки ще се наложи да обмисли и изненадващото предложение на Анелия да й продаде нейната част от компанията. Ще се съгласи ли на договорката и какви последици може да има решаването на вдовицата за брат й Калоян?
Произходът на мистериозния ключодържател с надпис „ Bald Eagle”, който Стивън откри в шоурума на Жаки, не престава да не му дава мира. Бизнесменът е сигурен, че той не се е озовал инцидентно в сейфа и има подбуда да се открива там. Стивън стартира свое лично разследваe, само че първичните му старания удрят на камък. Ще успее ли въпреки всичко да разбере какво се крие зад “Bald Eagle” и подготвен ли е да се сблъска с истината?
Не пропускайте „ Пътят на честта “ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA....

Източник: slava.bg