Интимността с партньора ви се осъществява по всякакъв начин -

...
Интимността с партньора ви се осъществява по всякакъв начин -
Коментари Харесай

Изследователите разкриват четири навика за по-добър секс

Интимността с колегата ви се реализира по всевъзможен метод - от шерването на секрети, до диалози в късните вечери и секс. Интимността с колегата ви е значима част от всекидневния живот на всеки. За страдание проучванията демонстрират, че ние, като общество, сме все по-малко удовлетворени от секса и все по-малко хора вършат секс. Изглежда необичайно, че такава първична човешка потребност като че ли изпада от модата, написа beu.bg.
" Едно нещо научих през всичките тези години - да не върша обич, когато в действителност не го чувствам; евентуално няма нищо по-лошо, което може да аргументи на себе си. " - Норман Майл
Проблемът е в това по какъв начин обществото и медиите стартират да гледат на секса, което може да значи, че хората имат изкривена визия за това, какъв би трябвало да бъде сексът. Това може да направи секса по-малко прелестен. Науката демонстрира обаче, че има способи да имаш по-добър секс и хората да влезнат още веднъж в верния път, с цел да имат още веднъж в живота си тази значима фамилиарност.
Тук представяме 4 метода за по-добро секс, съгласно науката
1. Интегрирайте секса в живота си
Изследването откри, че една от главните аргументи, заради които хората имат по-малко прелестен секс - и по този метод по-малко секс въобще - е, тъй като обществото постоянно гледа на секса като на нещо, което е отделено от индивида и личността му. Това значи, че един от ключовете за по-добър секс е да интегрирате секса и пристрастеността към всекидневния си живот.
Целта е спорът, който пристрастеността към секса има с други области от живота ви, да се сведе до най-малко. Когато сексът е изолиран от индивида, е прекомерно елементарно да бъде разделен като нещо значимо и интимно.Ако сексът е нещо, което съществува в естетика с останалата част от живота ви, ще откриете, че стартирате да имате по-добър полов живот.
2. Спонтанен секс
Науката е потвърдила, че когато хората по-лесно интегрират секса в всекидневието си, те още веднъж възстановяват пристрастеността си и към импровизиран секс. Да бъдеш съкровен с колегата си не значи да отделиш тъкмо несъмнено време - една нощ от седмицата, тъкмо преди лягане. Сексът би трябвало да е израз на вашата обич към колегата ви, само че също по този начин би трябвало да бъде и занимателен.
Хората, които не са интегрирали секса, в останалата част от живота си, могат да имат компликации да се усещат удобно, и да се любуват на щастлив и импровизиран секс. Ако се научите по какъв начин да вършиме натурален, импровизиран секс с колегата си, това ще усили удоволствието и за двама ви.
3. По-малко спорове във вашата връзка
Ако имате дребни или никакви спорове в една връзка, това хем е причина за по-добър секс, хем резултатът му е по-добър секс. Психотерапевтът Бил Клок споделя: " Нищо не убива желанието повече от честите и нерешените разногласия. Гневът и желанието се изключват взаимно.”
Конфликти има във всички типове взаимоотношения, освен в сантименталните или интимни. Все отново, в случай че знаем тъкмо да се оправим с този спор ще помогне на всяка двойка да получи по-лесно фамилиарност.
Освен това двойките, които имат малко спорове в връзките си, развиват по-добра връзка, което може да направи секса по-приятен от единствено себе си. Двойки, които имат повече естетика в връзките си, им е по-лесно да вършат секс, съкровен, импровизиран и щастлив, което в общи линии води до по-добър и по-приятен полов живот.
4. Контролирайте половото си предпочитание
Когато двойките по-лесно интегрират секса в всекидневието си, имат и по-голям надзор над половите си стремежи. Изследванията и науката демонстрират, че тези, които имат по-голям надзор над половите си стремежи, имат по-добър, по-задоволителен полов живот.
Тези, които имат по-малък надзор над половото си предпочитание, могат да стартират да възприемат секса като цел, а не като акт, който да събере двама души по един съкровен метод . Когато хората стартират да виждат секса като цел, тя може да потисне удоволствието от него.
Сексът би трябвало да бъде по едно и също време съкровен и занимателен. Когато хората към този момент не се любуват на секса, това значи, че нещо би трябвало да се промени. Както дамите, по този начин и мъжете страдат, когато става въпрос за това по какъв начин обществото е почнало да възприема секса, и че положителният секс е освен това от нашарване и пикантерий в спалнята.
За благополучие, науката е разкрила тъкмо кои неща могат да оказват помощ на хората да се върнат към любовния си живот, и да подсигуряват, че двойките, могат да получават по-голямо наслаждение от секса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР