Интимността е от ключово значение за успешния брак. Тя не

...
Интимността е от ключово значение за успешния брак. Тя не
Коментари Харесай

Ето какво да направиш, когато съпругът ти е скучен в леглото

Интимността е от основно значение за сполучливия брак. Тя не е най-важната част, само че никога не трябва да се подценява. Забравите ли за нея, доста скоро от връзката ви ще си отидат тръпката, пристрастеността, а по-късно и любовта. И когато те липсват в връзките ви, ще ви бъде доста мъчно да опазите брака ви.

Различията в половите ползи на мъжа и дамата са доста чести, само че и могат да доведат до проблеми в брачните връзки. За да имате сполучлив полов живот, би трябвало взаимно да познавате потребностите си, както и нещата, които ви доставят най-голямо наслаждение в любовния живот. Крайната цел е и двамата да бъдете задоволени и задоволени от колегата ви.

Ако имате разнообразни желания в любовните игри, би трябвало да сте готови да вършиме взаимни отстъпки, както и неща, които на вас не ви харесват изключително. И да омаловажите този факт е неточност, за която след това ще заплатите с разлъка. А знаем, че това е последното нещо, което бихте желали да се случи с брака ви.

Напоследък брачният партньор ти е отегчителен в леглото? Не искаш да имате проблеми в половите връзки, тъй като знаеш те до какво водят?

Представяме ти някои препоръки, които ще ти оказват помощ да се оправиш с това тестване, пред което си изправена.

Не го притискай

В никакъв случай не се чувствай отговорна, а още по-малко недей да виниш него. Ако започнеш да търсиш отговорни за това, а не погледнеш в същността на казуса, ще усложниш в допълнение обстановката.  Да чакаме сътрудниците ни да поемат отговорност за личното ни полово предпочитание не е добра концепция. Недей да го караш да се усеща, че нещо не е наред с него.  Помисли добре, по този начин ли беше при започване на връзката ви? Или с времето половото му предпочитание си отиде? Опитай се внимателно да зададеш въпроса, само че го увери, че не го правиш, тъй като търсиш спор и никога не го видиш. Просто искаш да ти показа проблеми, с цел да може дружно да намерите решение и да се радвате на полов живот, тъй като той е доста значима част от брака.

Слушай го деликатно

Точно в този миг се нуждаете от прям и бездънен диалог. Предразположи го за него и го накарай да почувства, че може да ти има доверие. Слушай деликатно всяка една негова дума. Накарай го да ти показа дали има странични проблеми, които заемат мислите му и се тревожи прекомерно доста за тях.

Ако това е по този начин, може би те са повода за неналичието му на полово предпочитание. Нека разбере, че с изключение на брачна половинка има и най-хубав другар в твоето лице и може да разчита за всичко на теб. Ако съумеете и двамата да разкриете същинските си стремежи в леглото, шансът идващия път да почувствате същинско наслаждение в леглото е доста огромен.

Помислете за друга форма на фамилиарност

Качеството на връзката ви доста зависи от половите ви връзки. Ако нещо липсва в брака ви, обикновено е това да се отрази и в леглото. Ако постоянно спорите и имате спорове, доста скоро ще започнете да изпитвате усложнения в половия живот. Отново стигаме до най-хубавото решение, което е прям диалог. Интимността във връзката не се свежда единствено до сексуалността.

Помислете за друга форма на фамилиарност, като нежни целувки, обятия и внимание. Понякога хората са скучни в леглото, тъй като са се затворили прочувствено. Работете върху подобряването на прочувствената и духовната ви фамилиарност. Само по този начин ще съумеете да постигнете триумф във физическата фамилиарност.

Покажи обич и съгласие

Сега е моментът, в който би трябвало да покажеш какъв брой блага и грижовна брачна половинка си. Да го накараш да осъзнае, че не е позволил неточност, когато е избрал теб. Покажи му цялата си обич и грижа. Прояви схващане и самообладание. Приготви сантиментална вечеря, приготви спалнята с доста рози и шампанско. Сготви вкусна вечеря и го накарай да се отпусне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР