Интервю на Михаела Михайлова Новата година вече дойде и забързаното

...
Интервю на Михаела Михайлова Новата година вече дойде и забързаното
Коментари Харесай

Астрологът Ивайло Дорев за 2022 година и как КОВИД пандемията ни променя към по-добро

Интервю на Михаела Михайлова

Новата година към този момент пристигна и забързаното всекидневие ни хвана в своя капан Но една мисъл към момента ни преследва – каква ще бъде 2022 година. По-добра ли ще е от миналата и ще бъдем ли най-сетне свободни от оковите на КОВИД пандемия та. Отговорите на тези и други въпроси потърсихме от астролог а.

Той се занимава с астролог ия, като по-специално ползите му са ориентирани към нейната психическа, холистична и езотерична част. За него тя е език, чийто добър превод спомага за осъзнаването и дава съответни упътвания в живота ни - от които да си признаем, имаме потребност в днешно време.



-Здравейте и благодаря, че приехте поканата ни! В началото на всяка година хората се пробват да схванат каква ще е тя, само че последните няколко бяха доста разнообразни в астролог ичен проект. Разкажете ни малко повече за миналите две какво ни донесоха те?

Изминалите две години донесоха напълно явно големи промени на Планетата. Така нареченият " Корона Вирус " накара доста хора да се изправят пред страховете си и най-много пред изконния страха от гибелта, с цел да могат да видят, че той - страхът от гибелта, е в действителност боязън от извънредно нужни, основни промени в техния живот, и да изберат да трансформират нещо в себе си, в инерцията, която ни влачи в едни и същи коловози на неразвитие и на духовна деградация. Вирусът се одобри, като опасност. Да, извънредно е да би трябвало да промениш нещо в своя живот под опасност за физическата ти гибел, само че някои отхвърлиха и не престават да отхвърлят да създадат тези вътрешни промени, и заради тази причина или заживяват в още по-голям боязън, който желаят да наложат на другите, или заплащат с овакантяване на телата си – така наречен – физическа гибел. Все нещо би трябвало да ги разсъни. Вирусът е тук, с цел да ни обърне във вътрешността, да спрем да търсим аргументите за нашите несгоди на открито – в ръководещите, във неефективността на имунизациите, в инфлацията, в политиците, и в какво ли още не, извън. Изминалите две години са едно начало на процесите по пробуждане на човечеството от всеобщата внушаемост, на която то е подложено, както от външни фактори, по този начин и по своя воля, отказвайки да стане стопанин на личната си орис. Но уви, или по-скоро – ура, няма повече време за отсрочване.

-На нашите читатели, които не са толкоз осведомени с тази материя би им било забавно да схванат малко повече и за необикновените скупчвания на планети в този интервал. Какво значи това?

Всички " скупчвания на планети " нормално значат избран фокус в енергетиката, който визира по избран метод разнообразни сфери на проявлението и в друга степен всеки самостоятелно. Как ще откликнем на тях, зависи напълно от нас.

-Отразява ли ни се физически това и по какъв начин?

Отразяват се физически при всеки друго, съгласно степента му на развиване. Планетите са материални обекти от една страна, въпреки това са телата на планетарни духове – същества, които си имат собствен както персонален път на развиване, по този начин и идващ пътя на развиване на по-голямото създание, от което са част. В тях и в нас са вложени Божествени Идеи. Когато не следваме вложената в нас Божествена Идея нашите тела, и надлежно ние деградираме. Планетарните разположения са Макрокосмични отблясъци на Божествените Идеи.

-Предсказаха ли планети те тогава, че към нас се задава такова тестване като световна пандемия ?

Предсказаха го, да. Това беше показано от точният съвпад сред Сатурн и Плутон в Козирог началото на януари 2020-та година, всеки може да го ревизира. Това се знаеше от астролозите, доста преди 2020-та година. Но тъй като астролог ията по ред аргументи се е трансформирала в булевардно четиво, задоволяващо утринното любознание на кафе с кроасан, никой нямаше да чуе апела. И има причина това да е по този начин. Дори апела да беше чут по-рано, нямаше да може да бъде избегнато случването. А то явно, какъв брой и да е неприятно, се оказва в значително степен потребно за човешкото развиване на съзнанието.

-Какво предвиждате за 2022 година? Във вашата Facebook страница писахте, че " Земята в никакъв случай повече няма да е същата ", какво значи това и има ли и позитиви?

Много хора изригнаха под тази обява, и е обикновено. Всеки чете, схваща и интерпретира от своето равнище на усещане и развиване. Онова, което пробвах да изразя с тази обява, е че към края на 2022-ра година се задава нова Вълна на пробуждане за тези, които не съумяха да се разсънят с тази. Това не трябва да ни плаши. Би ни уплашило, в случай че просто искахме да си стоим в добре познатото остаряло. Земята желае да отстрани всички паразити от себе си. Тя към този момент го прави и ще продължи да го прави. Циклично, постъпателно, неотменно, до цялостно и дефинитивно избавление. Земята се издига до равнище на схващане, в което паразитният живот няма да е нито вероятен, нито разрешен. Това нито е извънредно, нито е прелестно. А е пътят на развиване на земя та. Този неин път е съдбоносен. Знае се от дълго време за него. Той може да бъде отричан от човешкото незнание, може да бъде занимателен до избран миг, само че не може да бъде анулиран от него.



-Виждахме избавление в новата година - излизане от пандемия та, връщане към познатия метод на живот. Но по този начин ли е и в планетарен проект?

Няма избавление в никакви нови години, до момента в който не се научим да бъдем виновни за личните си дейности и бездействия, до момента в който не стартираме да живеем по-съзнателно и в сходство с Божествената Идея, която е вложена в нас, до момента в който не се изтръгнем от клопките на предишното, незнанието, и от заложените днк-програми за робско послушание посредством персонална воля, и доста обич към себе си. Няма външни избавения, те са заблуда и колкото по-скоро всеки един от нас го разбере, толкоз по-добре за него и за човечеството, като цяло. Познатият метод на живот, който отново ще ни върне илюзията и напълно живеенето ориентирано на открито. Това ли в действителност желаеме? Пандемията ще отмине, когато една задоволителна част от човечеството се пробуди за истината.

-Каква е вашата прогноза за рецесиите – финансова, здравна, политическа, вижда ли се краят им?

Кризите са способ за преоценка на полезностите. Когато дребните не оказват помощ, оказват помощ огромните.

-Смятате ли, че последните години от ден на ден хора се обръщат към астролог ията, с цел да си обяснят по-лесно протичащото се към нас?

Да, считам, само че и считам, че употребяват астролог ията за опрощение. Това, че някаква планета е ситуирана някъде не значи ти да стоиш със скръстени ръце. Означава да избереш да се съобразяваш накъде и по какъв начин да насочиш силата си по-мъдро и рационално, значи да знаеш по кое време защо е уместно времето и да действаш съгласно него. А и това да си обясниш нещата е една доста първична стъпка. И какво като си ги разбираем, в случай че не можем да реагираме друго на това, което ни провокира. Ако не можем да живеем в естетика със себе си и света към нас.

-Как ще се промени животът ни в бъдеще съгласно планети те?

Планетите не дефинират по какъв начин ще се промени животът ни, те единствено основават дефинира условия, по какъв начин ще изберем да ги оцветим ние – като позитивни или негативни, зависи напълно от нас. Лошо ли е в случай че ми падне саксия на главата и ми я пукне – може да е неприятно, само че може и да е положително – в случай че това ме накара да премисля и трансформира радикално живота си. Животът ни ще се промени съгласно това по какъв начин ние избираме да го променим. Планетите ще импулсират, катализират тези промени, само че ние сме тези, които би трябвало да ги случим и интегрираме в живота си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР