Интервю на Мая ГеоргиеваСобственикът на Ростислав Начев е кален в

...
Интервю на Мая ГеоргиеваСобственикът на Ростислав Начев е кален в
Коментари Харесай

Ростислав Начев: Висококачествените и предизвикателни проекти са ДНК-то на Ноубъл Хаус, благородство е да строиш бъдеще

Интервю на Мая Георгиева

Собственикът на Ростислав Начев е кален в традицията на строителството още от 12-годишен, а тази пристрастеност той трансформира в един от най-успешните бизнеси в България. Хиперактивен и изобретателен, той мисли, беседва с впечатляваща активност и с единственото изискване всички негови думи да бъдат осъществени с точност и експедитивност. Той не е от хората, които кроят проекти без хоризонт, а е мъж на действието, с престиж и обсег, персонално зает на всички равнища в своята компания.

-Господин Начев, каква е тайната на Вашия триумф?

-Има два вида хора - тези, които поемат опасности, работят с хъс и с жадност за триумф, макар компликациите, и другите, които калкулират какъв брой дават от себе си и какъв брой печелят от това.

Аз съм от първите и смятам, че съм това, което американците назовават „ the real deal “!

Не спестявам и секунда от времето си, с цел да изградя планове със стойност и качество до най-малките детайли. Нямам работно време, тъй като моята работа е пристрастеността на моя живот и наред с моето семейство и другари, тя е най-големият ми тласък в всекидневието.

Извода е, че би трябвало да обичаш това което правиш и то с цялото си сърце, с цел да му се отдадеш изцяло и да желаеш да бъдеш най-добрият!

-Каква е визията Ви за Ноубъл Хаус?

- Никой не знаеше името ни, когато за първи път влязохме в промишлеността и беше мъчно да продадем нашите професионални полезности. Сега нашите клиенти действително изживяват плановете ни, правят оценка нашия метод и фокус върху качеството от първа ръка, и можем да съпоставяме и оценяваме това, което имаме и предлагаме с компаниите от най-високо равнище в България.

За мен не е изненада, че сме съумели да стигнем до тази позиция за толкоз къс времеви обсег, тъй като отсега нататък желаеме да си партнираме с повече експерти, които имат огромни упоритости каквито са нашите, свързани с това да променяме и облагородяваме лицето на жилищни, търговски и смесени здания, тъй че да създадем стандарти за Български комфорт в София и в цяла България.

За мен е извънредно значимо да оценим преимуществата на всекидневието в България, българската природа и метод на живот, без да се втренчваме само в негативите.

Да се живее в България има удобни преимущества и известна независимост даже в съжителстването и в кварталният живот, която е по някакъв метод избледняла в доста европейски страни и задачата ми е да облагородя с моята работа всеки един аспект от тези преимущества.

- Лесно ли е да не се отказваш да правиш това, което създаваш в България и в динамичната ера, в която живеем?

- Нито аз, нито екипът ми се плашим толкоз елементарно пред по-сложни обстановки или планове. Животът е динамичност и с цел да не се отказваш пред провокациите на времето и на специалността би трябвало да се изправяш пред тях и да си подготвен на всичко!

Всеки план е нова опция да демонстрираме нашите качества, опит и умения, всяка новосъздала се конюнктура е тестване, в което ние можем да покажем нашата еластичност, упоритост и адаптивност.

Аз съм почтен с моя екип и те са почтени с мен. При всевъзможни условия дружно влагаме сила и страсти в бъдещето на нашите клиенти, техния уют и фантазии, свързани с техните домове. За да не се отхвърля човек, също би трябвало и твърдоглавие, единствено с гений не се реализира всичко. Затова ние сме съсредоточени, проведени, деликатни и стратегически работим от раждането на дадена концепция до довеждане докрай на план.

-Вие имате извънреден опит, тъй като сте трето потомство строител. Освен на това, на какво друго се дължи голямото доверие, което Ви гласоподават непосредствено Вашите клиенти?

-Умения до известна степен могат да се преподават, само че ще изтъквам огромния български художник Златю Бояджиев. Когато го питат за какво няма възпитаници, той дава отговор: „ На четка мога да ги науча, само че душа не мога да им дам! “

Не можете да принудите някой да Ви гласоподава доверие, а ние печелим и се стараем да заслужим доверието на нашите клиенти всекидневно! Всеки наш жест е насочен в тази тенденция.

С отношение, с внимание, с почтеност, с професионализъм и досегаемост. Това, което се назовава морал, е значима и неразделна част от метода, по който работим в Ноубъл Хаус.

Прекарвам доста време и старания с актуалните чиновници и евентуални претенденти, оценявайки какво стимулира всеки човек и какви полезности носи със себе си, вместо да се концентрирам единствено върху техните механически благоприятни условия. Тези съвкупности от качества и умения пренасяме както в нашето строителство, по този начин и във връзката с клиентите ни, която за нас е скъпа на чисто човешко равнище.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР