Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за

...
Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за
Коментари Харесай

Това се казва подлост! Гневна съпруга пропътува 300 км до Варна, за да направи това

Интернет тотално промени живота ни. Във всяко едно отношение, за положително, само че за жал и за неприятно. Световната мрежа от дълго време се е трансформирала в главен фактор в персоналните ни връзки. А в последно време се оказва и причина доста от тях да се скапват. Така настояват бракоразводни юристи пред вестник „ Телеграф “. Те регистрират взрив на разделите през последните две – три години, раздели, в които е забъркана обществената мрежа Facebook. И дават образци. Много образци.

Мъж от Ботевград се развел със брачната половинка си, тъй като по през целия ден чукала по клавиатурата и не намирала време едно ядене да подготви. Далеч по-тежък удар понесъл ревнивец от Хасково, който след следствие във Facebook хванал половинката си „ на шаблон “ с най-хубавия си другар. Сериозен предприемач от Пазарджик пък поставил завършек на 30-годишния си брак, поради младо гадже, с което се срещнали точно в обществената мрежа.

Пак поради Facebook след 11 години взаимен живот се разделило и извънредно симпатично семейство от Смядово. Проблемите обаче почнали, когато брачната половинка Даниела тотално изгубила интерес към фамилните си и брачен отговорности. Един ден тя просто изчезнала. Събрала си багажа и тръгнала. След два дни въпреки всичко благоволила да се обади и да каже, че си е намерила нов мъж в добричко село и няма да се върне. Запознали се във Facebook. И отново там мигновено пуснала фотоси с новата си обич.

Върхът на сладоледа обаче е за 41 годишна дама от Хасково. Изнервена на мъжа си поради битови проблеми, тя решила да му постави рога. Забърсала младо гадже от Варна по Facebook и тръгнала към морската ни столица, единствено и единствено да си отмъсти на мъжа си. В леглото на различен мъж. Нещата обаче не свършили единствено с едно възмездие. В последна сметка майката на две деца оповестила, че въобще не има намерение да се върне в Хасково. Мъжът и пък незабавно поставил точка на брака им.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР