Интернет пространството просто полудя по нова сензация. След Мис Тигрова

...
Интернет пространството просто полудя по нова сензация. След Мис Тигрова
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Мрежата гърми! Цеци Клизмата подлуди цяла България - разтърси голо дупе и си вкара...

Интернет пространството просто полудя по нова сензация. След Мис Тигрова и Джорджано има нова хала, която взриви цялата мрежа. Името й е Цеци, а всички към този момент й викат Клизмата. Тя е решила да пусне видео по какъв начин си прави клизма с кафе, без да икономисва нищо. Брюнетката изяснява по какъв начин си пъха апарата в дупета, като не изпуска да направи и показно. След това стартира да тръска витално бедра и дупе във въздуха, а след това не икономисва и фрагментите от тоалетната на потребителите.

Цеци изяснява, че прави всекидневно клизми, по тази причина изхвърля вода. " Пречистен е организъм ми към този момент и от мен излиза кафява течност ", само че прибавя, че останалите ще изкарват бучки.

Бруталното видео незабавно взриви мрежата. Потребителите не стопират да й се подиграват и да я подканват персонално да им помогне с изпробването на метода й за филтриране.

Ето част от мненията им:

" А аз си мислех, че след Мис Тигрова е непостижимо да ме изненада човешката дивотия... "

" Е тука се смях със сълзи...таз вкара мис Тигрова и кобилкина в дребния си джоб, добре че понякога изкача някой гуру, че да науча по какъв начин се случват работите "

" Не, не, не! Това не може да бъде истина! Ще пристигна време в което ще си спомняме с носталгия и трогване за клипчетата на мис Тигрова "

" А кафето с кофеин или без? Става ли с нес или варено? А марката има ли значение? Толкова доста въпроси!!! "



Това обаче става известно, не е единственото клипче на Цеци. Брюнетката има цялостен канал в " Ютуб ", където може да се нагледате на чудатите й хрумвания, една от които е подкастряне на космите под мишниците, които преди този момент са търкани с лимон и портокал.



Вие какво мислите за Цеци, бихте ли тествали нейните способи?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР