Интерфейсът на Orange Defender е колиритен, с уголомен шрифт(екранна снимка:

...
Интерфейсът на Orange Defender е колиритен, с уголомен шрифт(екранна снимка:
Коментари Харесай


Интерфейсът на Orange Defender е колирите


Интерфейсът на Orange Defender е колиритен, с уголомен шрифт
(екранна фотография: Orange Defender)

Антивирусна стратегия Orange Defender дава обещание да отбрани компютъра от онлайн закани в действително време, като поддържа също режими на цялостно, бързо и персонализирано сканиране и разбор на започващи стратегии

Целта на Orange Defender е да обезпечи виртуален щит, който може да отбрани компютъра от всевъзможен вид злоумишлен програмен продукт. Със отбрана в действително време и сканиране при поискване, това приложение се стреми да предотврати достигането на вируси и други закани до компютъра.

Интерфейсът на програмата е живописен, с огромни плочки и повишен размер на шрифта. Всички варианти са забележими и елементарно налични. За да подсигурява отбрана когато и да е, антивирусът се нарежда в систематичната лента, откакто бъде затворен. Но за разлика от други сходни решения за отбрана, може да бъде затворен вечно, в случай че потребителят пожелае това.

Orange Defender разполага с няколко режима за сканиране. Програмата може да прави бързо сканиране на системата, като проучва основни области, в които нормално проникват вирусите, както и цялостно сканиране, което е доста по-подробно и открива надълбоко скрити инфекции. Възможни са и персонализирани сканирания, при които потребителят избира обособени файлове или папки.

Програмата поддържа няколко режима на сканиране – бързо, цялостно и персонализирано
(екранна фотография: Orange Defender)

Освен това Orange Defender може да проучва наличието на сменяеми устройства, които са свързани към компютъра. В допълнение, с така наречен „ Скенер онлайн ” програмата ревизира работещи приложения и процеси в действително време, като демонстрира оценка за сигурност и уведомява дали даден развой няма годен дигитален автограф или включва евентуално рискови функционалности.

Разширен доклад за сигурността е наличен онлайн за всеки развой и демонстрира хеш кода, версията на файла, производителя и други данни. Orange Defender може да пренебрегва при сканирането избрани файлове или папки, в случай че потребителят ги включи в белия лист.

В умозаключение, Orange Defender предлага главен набор от принадлежности за сигурност, само че му липсват някои разширени функционалности. Пробна версия на програмата е налична за събаряне гратис. Цената на антивируса е 15 $.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР