Интересно предложение направиха от Възраждане.Възраждане настояват американските бази да бъдат

...
Интересно предложение направиха от Възраждане.Възраждане настояват американските бази да бъдат
Коментари Харесай

Възраждане искат премахване на американските бази с една година предизвестие

Интересно предложение направиха от " Възраждане ".

" Възраждане " упорстват американските бази да бъдат отстранени с предупреждение от една година, разгласи водачът на партията Костадин Костадинов в парламента.

*(б.ред. истината е, че в България няма американски бази, а български бази, уреди и полигони, които, по силата на  контракт, се дават за взаимно прилагане, за образование на български и американски бойци или бойци от други страни-членки на НАТО.)

Очаква се тази седмица в България да дойде министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин. По думите на Костадинов за това се е схванало в последния миг, въпреки че очевидно се готви от дълго време. Той посочи, че идването на Лойд съответствува с разполагането на още 3000 военни на НАТО у нас. Според Костадинов тяхното предопределение е незнайно.

" Не знаем какво е тяхното предопределение, най-много 2500 военни могат да бъдат ситуирани гратис. Правителството трябвало да сложи и въпроса за неустойки по двегодишното закъснение на изтребителите F-16, договорът бил засекретен. Всичко е платено - нищо не сме получили. Ще питаме какъв брой ще е забавянето на F-16, да забележим по какъв начин ще ни излъжат ", сподели още Костадин Костадинов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР