Интересни теми, репортажи, интервю и други любопитни четива ще намерите

...
Интересни теми, репортажи, интервю и други любопитни четива ще намерите
Коментари Харесай

Четете в Марица: Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пл...

Интересни тематики, репортажи, изявление и други любопитни четива ще намерите в утрешния брой на вестник „ Марица “. Ето някои от акцентите:

Ловци на педофили изнудват таксиджии в Пловдив

Тийнейджъри, представящи се за членове на организацията „ Ловци на педофили “, изнудват таксиджии със слаб ангел. За това сигнализира пред „ Марица “ водач от Пловдив. Мнимите борци против порока употребяват за стръв малолетни девойки, които сякаш се нуждаят от помощ, с цел да влязат в хотел или заведение. Капанът щраква за всеки, който се хване на въдицата.

Само 7-8% от българите са антиваксъри, само че доста повече са обърканите – изявление с доцент Михаил Околийски от СЗО

Разкопават Кукленско шосе през зимата

Очертава се Кукленско шосе да се разкопава през зимата. На източното платно на входната артерия на Пловдив би трябвало да сменят и тръбопровод. Ремонтът беше стартират преди три години и спрян, тъй като се оказа, че в плана и надлежно в контракта с определената компания " Европейски пътища " не е включена промяната на тръбите, които постоянно аварират.

Тъпченето с имуностимуланти е бомба със закъснител

В суматохата към коронавирус пандемията млади и остарели се тъпчат с имуностимуланти. Идеята е, че използването им ще поддържа имунитета ни във върхова форма. Така той ще може да даде отпор на инфекциите, вирусите и бактериите. А и през зимата, наред с COVID-19, върлуват грип и още куп вируси. Добрите планове обаче постоянно основават големи опасности за здравето ни. Затова и експертите с паника регистрират сегашния взрив на използването на имуностимулиращи артикули.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР