Интересни сведения около колоритното бъдеще на снукъра се появиха на

...
Интересни сведения около колоритното бъдеще на снукъра се появиха на
Коментари Харесай

Ще се шокирате ли, ако сукното е червено?

Интересни сведения към колоритното бъдеще на снукъра се появиха на страниците на английския вестник “Дейли Стар”, който по принцип е прочут с гръмките си заглавия и с таблоидния си жанр. По източници на изданието един от огромните спонсори в снукъра - онлайн букмейкърската къща Ladbrokes - възнамерява да направи шокираща смяна в джентълменския спорт.

Според “Дейли Стар” от идващия сезон на някой от шампионатите сукното на масите ще бъде алено - такива са отличителните цветове на спонсора. Ladbrokes е “покровител” на “Шампионата на играчите” и на “Световната Гран при”, тъй че може точно там да се чака сходна иновация, в случай че се има вяра на информацията на “Дейли Стар”.

Happy Red Nose Day

Wearing red for Comic Relief / Red Nose Day.

antique snooker table in a stunning red cloth. pic.twitter.com/AC4419PTOS
— Browns Antiques (@BrownsAntiques) March 13, 2015
В тениса също има сходни козметични промени - да вземем за пример, в международния тур при дамите следва идната седмица да се организира шампионата в Шарлстън на зелен клей. В предишното при мъжете се играеше на наследник клей, само че звезди като Рафаел Надал и Новак Джокович не утвърдиха новата настилка.

Ако няма разлика в чувството за съприкосновението на топките със сукното, а единствено в цвета, то надали ще има доста митинги против аленото покритие на снукър масите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР