Интересна развръзка около бъдещето на българския национал Тодор Неделев. Малко

...
Интересна развръзка около бъдещето на българския национал Тодор Неделев. Малко
Коментари Харесай

Ще има ли трансферна война? Агентът на Фенербахче хареса Неделев

Интересна развръзка към бъдещето на българския национал Тодор Неделев. Малко откакто вестник "24 часа " разгласи, че плеймейкърът на Ботев е подписал прелиминарен контракт с ЦСКА, от Турция долетя нова информация, обвързвана с него.

Според локално издание, скаутът на Фенербахче, който следи изявите му в мача с Левски на 4 май, е останал мощно впечатлен от представянето му. Той към този момент е изготвил позитивен отчет за него, само че ще следи изявите му и в мача с Локомотив Пловдив на 15 май във финала за Купата на България.

Ако и там офанзивният футболист на "канарчетата " покаже същата висока класа, нищо чудно "фенерите " да насочат оферта за подписа му. А е ясно, че никой български клуб не може да се мери с финансовата мощност на гранда от Истанбул.

Интересът на турския клуб е още от октомври предходната година. Ако не се касае за някоя международна звезда, каквито постоянно дебаркират на "Шюкрю Саръчоглу ", скаутите на Фенербахче следят дълго даден футболист, само че решат ли да го вземат, мъчно нещо може да ги спре.

Самият Неделев към този момент призна, че не е подписвал нищо с ЦСКА, а преди този момент разкри, че в случай че в действителност за него пристигна оферта от "фенерите ", с наслада би я приел. Така че развръзката към бъдещето му ще е доста забавна през юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР