Интересите на България в момента изискват нови избори, защото конфигурацията

...
Интересите на България в момента изискват нови избори, защото конфигурацията
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: В момента виждаме разпада на един колониален модел

Интересите на България сега изискват нови избори, тъй като конфигурацията в Народното събрание е ялова и няма по какъв начин да създаде дейно българско държавно управление. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

„ Няма да има депутати от " Възраждане ", които да поддържат държавно управление на други партии. В момента виждаме разпада на един колониален модел, единственото решение са нови избори ", съобщи Костадин Костадинов.

" Истината е, че Македония значително съществува като страна с помощта на България. В този ред на мисли сходни изявления са откровена провокация. Аз мога да поздравя госпожа Йотова, тъй като изявлението му идва като отговор на нейното, в което загатва за всички провокации против България в последните няколко години и изключително в последните няколко месеца. Крайно време е да стартираме да приказваме истината на всеослушание. Естествено, ще предизивкваме противоположни клюки от нашите македонски сътрудници, само че това не трябва да ни стопира. В последна сметка ние сме член на Европейски Съюз, а не те. И те желаят да влязат в Европейски Съюз, а не ние ", разяснява още Костадин Костадинов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР