Интересен концерт от деца и ученици ще зарадва жителите и

...
Интересен концерт от деца и ученици ще зарадва жителите и
Коментари Харесай

Ученици от Братислава и Бургас ще подарят на връстниците си концерт на Охлюва

Интересен концерт от деца и възпитаници ще зарадва жителите и гостите на морския град с песни, танци и стихове на следващия ден, 8 юни, от 17.00 часа на открита сцена " Охлюва “. Той се провежда от Община Бургас, Българско приблизително учебно заведение " Христо Ботев “- град Братислава- Словакия, читалище " Изгрев- 1909 “ и Център за поддръжка на личностното развитие- Бургас.

В самобитния празник ще вземат участие деца и възпитаници от ДФТА " Радост “ към ЦПЛР с живописен началник Димитър Гинов, солист на ДФФ “Шарени гайтани “ към ЦПЛР с началник Пепа Запрянова, Гайдарски оркестър към ЦПЛР с началник Стойко Георгиев, солист от ЦПЛР-Бургас с вокален възпитател Милена Добрева, Вокална група " Изгревчета “ към читалище " Изгрев- 1909 “- Бургас с началник Валентина Тодорова и възпитаници от Българско приблизително училище- гр. Братислава.

Концертът е под наслов " България в сърцето на Европа “ и включва песни, танци, стихове от бургаски създатели и новия химн на учебното заведение в Братислава. Музиката на химна е написана от обичания композитор - маестро Стефан Диомов.

При неприятни метеорологични условия, концертът ще се организира в зала " Георги Баев “ на Културен център " Морско казино “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР