Интересен ход на Магърдич Халваджиян зарадва зрителите на Като две

...
Интересен ход на Магърдич Халваджиян зарадва зрителите на Като две
Коментари Харесай

Удар на Халваджиян в Капките, спрягат участник за най-добр...

Интересен ход на Магърдич Халваджиян зарадва феновете на " Като две капки вода ". Сред участниците в идния юбилеен сезон се появи името на Краси Радков.

Актьорът със забележителни комедийни заложби ще се превъплъти в разнообразни облици и ще има опцията да разкрие още повече капацитета си. А по какъв начин ще се оправи с певческата част, не можем даже и да гадаем.

" Поздравления за избора на Краси! Краси Радков е не просто актьор, той е един от най-големите за нашето време. Да не приказваме, че господин Радков е прелестен подражател на доста хора и има необикновено смешни лично построени облици, които като, че ли през годините заживяха собствен личен живот. Велик е този човек! Успява да разсмее и развесели всеки, а хората които го вършат в днешно време са доста малко. Определено с присъединяване на Краси към този момент си имам сигурен любимец, който ще поддържам този сезон! Успех, Краси! ", написа почитател.



Освен Краси Радков, който скоро видяхме и в ролята на водещ на " Маскираният артист " дружно с Герасим Георгиев-Геро, в " Капките " ще забележим още Мариана Попова, Крисия, Алисия, Есил Дюран, Руслан Мъйнов, Александър Сано, Моню Монев и Дарин Ангелов.

Обявиха кои две певици влизат в " Като две капки вода "! Зрителите нападнаха едната, тъй като...

Както неотдавна стана ясно - водещ още веднъж ще е Димитър Рачков, единствено че без Зуека, който предходната година емигрира в Испания. Вместо него на сцената до Рачков ще застане Геро, напомнят от show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР