Интересът около връзката на министъра на финансите Владислав Горанов и

...
Интересът около връзката на министъра на финансите Владислав Горанов и
Коментари Харесай

Асен Йорданов: КПКОНПИ да провери вилата на Сариев, на която Горанов е видян от екип на Фрог

Интересът към връзката на министъра на финансите Владислав Горанов и Иван Сариев изникна от жилището от 180 кв. Първоначално Горанов сподели, че това е жилище на негов родственик. Оказа се, че той не е родственик.
След това посочи, че става дума за кръстник. Научихме, че става въпрос за масона Иван Сариев. Попаднахме на 2 изявления на Фрог нюз, в които са засекли, видели и снимали Горанов на градежа, надзиравайки градежа на една супер първокласна вила в региона „ Ярема “. Това сподели журналистът Асен Йорданов от „ Биволъ “ пред Люба Кулезич по Евроком.

След като видяхме тези изявления, се свързахме с Фрог нюз и те потвърдиха, че са видели министъра на градежа. Те не знаеха кой е притежател на градежа. Ние се натъкнахме на данните, че тази вила е благосъстоятелност също на Иван Сариев. Оказа се, че земята е добита на доста ниска цена, макар, че това е един от най-атрактивните терени. Това са две вили близнаци и са на брачната половинка на Сариев. Строежът е почнал през 2014 година. Това са две УПИ-та. Строежът е приключил юли, когато е изкаран акт 16.

Ние на никое място не споделяме, че има документ, който споделя,че свързва Горанов с тази вила. Имаме изказванията на репортерски екип на Фрог нюз. Там е имало не един представител на Фрог нюз. Има данни, че Владислав Горанов не е бил единствено веднъж на този градеж. Давал е инструкции на строителите. Този Сариев не е му е родственик, а в това време синът му е бил назначен в министерство на финансите. Има задоволително данни КПКОНПИ да се сезира и да види дали има отношение Горанов с вилата на Сариев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР