Интересът към изкуствения интелект (AI), предизвикан от създаването на ChatGPT

...
Интересът към изкуствения интелект (AI), предизвикан от създаването на ChatGPT
Коментари Харесай

AI с прогноза за цената на Cardano за 2024 година

Интересът към изкуствения разсъдък (AI), провокиран от основаването на ChatGPT от OpenAI, продължава да пораства.

Тази динамичност притегли и други огромни играчи в областта на текстовите чатботове с генеративен изкуствен интелект, по-специално Гугъл Bard.

Този AI показва качествата си за анализиране на пазара на криптовалути, изключително на активи като Cardano ( ADA ).

На фона на постоянния бичи тренд при по-голямата част от криптоактивите, Cardano се откроява, като може да се похвали със доста възходящо придвижване във всички свои графики. Като се има поради този подтекст, Bard направи прогноза по отношение на евентуалната цена на ADA при започване на 2024 година

Според прозренията, споделени от този AI инструментa, ценовият диапазон на криптовалутата Cardano при започване на 2024 година може да се колебае сред най-ниската оценка от $0.4242 (от прогнозата на Binance Research) и най-високата стойност от $0.90 (според прогнозата на осведомителния канал на Cardano, Cardano 360).

Bard доближи до тези оценки, като взе поради данните на Binance Research, които считат, че междинната цена на Cardano ще бъде $0.4767 за 2024 година, с плануван най-малко от $0.4242 и най-много от $0.5344. Освен това чатботът взе поради разбора на CoinMarketCap, който дефинира междинна цена от $0.515 през 2024 година, варираща сред $0.43 и $0.61. И най-после, Cardano 360 планува междинна цена от $0.70 през 2024 година, с най-малко от $0.55 и най-много от $0.90.

Гугъл Bard акцентира, че цената на Cardano при започване на 2024 година може да бъде повлияна от разнообразни фактори. Тези фактори обгръщат нейната историческа забележителна волатилност, в това число пиковата цена от $3.10 през септември 2021 година, последвана от спад до сегашната ѝ комерсиална стойност.

Нещо повече, Bard призна въздействието на въодушевената и ангажирана общественост на Cardano, приета за нейната непрекъсната поддръжка и дълготрайна визия за плана. Тази отдадена общественост може да послужи като позитивна движеща мощ за повишаване на цената, изключително по време на несигурни пазарни етапи.

И най-после, Bard акцентира самодейностите за развиване на мрежата Cardano, като се стартира от хард форка Vasil през септември 2022 година Той също по този начин акцентира продължаващите старания на екипа на Input-Output Global (IOG), управителен от съоснователя Чарлз Хоскинсън, в насочването на напредъка на плана.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР