Интересът към електрическите превозни средства чупи рекорди, като през 2022

...
Интересът към електрическите превозни средства чупи рекорди, като през 2022
Коментари Харесай

Отвън старо BMW 2002, отвътре нова Tesla: Процъфтяващият бизнес, който прави бензиновите коли електрически

Интересът към електрическите транспортни средства чупи върхове, като през 2022 година продажбите на нови електрически автомобили и хибриди са се нараснали с 55% спрямо миналата година, по данни на Международната организация по енергетика. Въпреки това през днешния ден по пътищата към момента има доста бензинови транспортни средства и евентуално още дълго време ще се движат. Любопитна наклонност обаче се надига от ден на ден и притегля вниманието, поставяйки въпроса за бъдещето на старите коли.

Една процъфтяваща промишленост вдъхва нов живот и мощ на колите с вътрешно горене, като ги преобразува в електрически. Както магазините, по този начин и общността на пазара на аварийни елементи се разрастват доста, с цел да отговорят на новото търсене.

„ Това е BMW 2002 от 1976 година – в действителност занимателен за шофиране автомобил, само че с незадоволително мощ “, дава образец Майкъл Брим, създател и основен изпълнителен шеф на EV West, пред CNBC. Той споделя по какъв начин притежателят му е решил да му вдъхне нов живот, като го оборудва със задвижване на Tesla с 550 конски сили.

Магазинът на Брийм, основан в Сан Диего, Калифорния, е един от първите пионери в региона на преустройството на електрически транспортни средства. Станал е толкоз известен, че се чака четири до пет години, с цел да се влезе в него.

„ Да се занимаваш с електрически автомобили сега е като да се занимаваш с компютри през 90-те години на предишния век... Искаме този преход към устойчиви горива да бъде занимателен и трогателен за хората, които са част от автомобилната просвета и автомобилните запалянковци “, споделя Брим.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР