Инсулт могат да получат и много млади хора със съдови

...
Инсулт могат да получат и много млади хора със съдови
Коментари Харесай

Лекар разкри най-ранните признаци на инсулта

Инсулт могат да получат и доста младежи със съдови аномалии, съобщи в диалог с портала " Доктор Питър " ръководителят на отделението по неврология на Руския геронтологичен проучвателен и клиничен център в Москва доктор Татяна Маневич.

Лекарят прикани всички хора да се грижат за здравето си във всяка възраст, защото нарушеното мозъчно кръвообращение може да се прояви освен при възрастните хора.
Какво се случва с тялото ви, в случай че постоянно ядете пица
Павел Исанбаев, експерт диетолог показа какво се случва с организма, в случай че пицата е част от ежедневното ви меню. " Пицата е неутрално...
Прочети повече
" В рисковата група попадат младежи със съдови аномалии, ранна атеросклероза, хипертония, нарушавания на сърдечния темп, диабет и други хронични болести ", предизвести Маневич.

Лекарят отбелязва, че признаците на настъпващия инсулт могат да включват мощно главоболие, затруднено мислене и диалект, уязвимост и мудност в ръцете и краката.

Маневич изясни, че при първите признаци на инсулт пациентът разполага с най-много четири часа, с цел да потърси лекарска помощ и да стартира лекуване, което може да избави мозъка от по-сериозни увреждания.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР