Институциите и тези, които ги олицетворяват, трябва да дават добър

...
Институциите и тези, които ги олицетворяват, трябва да дават добър
Коментари Харесай

Валентин Радев: Не всички факти по убийството на Виктория са ясни за обществото

Институциите и тези, които ги въплъщават, би трябвало да дават добър образец, да са тези, които основават доверие. Служителите основават доверието, те би трябвало да бъдат припознавани като положителни служители на реда, да вземем за пример. Това съобщи в студиото на " Панорама " някогашният вътрешен министър Валентин Радев.

По мотив бързото разобличаване на убийството на журналистката Виктория Маринова, Радев разяснява, че е наясно с още обстоятелства, които обаче не може да разгласи обществено.
Валентин Радев, някогашен вътрешен министър, народен представител от ГЕРБ: Всички обстоятелства не са ясни на обществото - аз знам нещо, което не мога да кажа. Прокуратурата обаче е стопанин на досъдебното произвеждане. Ако всички знаеха тези обстоятелства, щяха да кажат " Браво на Министерство на вътрешните работи ". Въпросът е обаче да стигнем до нарушителя и той да бъде наказан. Аз споделям какво е направило Министерство на вътрешните работи.
Валентин Радев даде образци с положителната работа на служителите на реда, като уточни присъдите за членове на незаконните банди " Килърите " и " Наглите ", които са вкарани в пандиза още по времето на кабинета " Борисов 1 ", както и оправянето с битовата престъпност и изпратените над 1000 служители на реда в разнообразни обитаеми места.

По мотив рецензиите от външни политици за убийството на Виктория Маринова, Радев разяснява, че познава всички външни министри от Европейски Съюз и знае какво е положението с престъпността в обособените страни членки.
Валентин Радев, някогашен вътрешен министър, народен представител от ГЕРБ: Нека да бъдат справедливи и да не подминават обстоятелствата. Никой да вземем за пример не вярваше, че ще пазим границата, до момента в който не пристигнаха и не видяха персонално, че това е по този начин.
Полицаите работят непрекъснато, по през целия ден с контингента, с хора, които са нарушители, би трябвало да бъде по-обрани, когато ги атакуваме. Не би трябвало да чакаме, че Министерство на вътрешните работи ще реши всички проблеми в страната. Вички би трябвало да внимаваме какво вършим, не са единствено служителите на реда панацеята, сподели в умозаключение Валентин Радев.

Вижте целия диалог във видеото!
 Младен Маринов: ​Северин Красимиров е арестуваният за убийството в Русе Младен Маринов: ​Северин Красимиров е арестуваният за убийството в Русе
Северин Надеждов Красимиров е арестуваният за убийството на журналистката Виктория Маринова от Русе. Той е роден 1997 година в град Русе, живущ в Русе, оби...
 Вебер изрази вяра, че недоразуменията с премиера Борисов ще бъдат изгладени Вебер изрази вяра, че недоразуменията с премиера Борисов ще бъдат изгладени
Българските управляващи действаха бързо и дейно, имаме цялостно доверие, че те ще обезпечат правдивост за околните на Маринова, написа ръководителят на гр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР