Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде основният цвят

...
Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде основният цвят
Коментари Харесай

Very Peri: каква символика и енергия се крие в цвета на 2022?

Институтът по цветовете Pantone разкри кой ще бъде главният цвят на 2022 година. Експертите по биоенергетика обясниха за какво този цвят изцяло съответствува с силата на Тигъра – настойникът на идната година съгласно китайския хороскоп.

Вече разкрихме кои цветове ще ви донесат шанс през 2022 съгласно китайската ви зодия. Ако се обкръжите с цвета Very Peri, то тогава всичко в живота ви ще се случва с лекост.
 Кои цветове ще ви донесат шанс през 2022 съгласно китайския ви зодиакален знак  Кои цветове ще ви донесат шанс през 2022 съгласно китайския ви зодиакален знак  Кои цветове ще ви донесат шанс през 2022 съгласно китайския ви зодиакален знак  Кои цветове ще ви донесат шанс през 2022 съгласно китайския ви зодиакален знак
Кой цвят ще бъде най-важният през 2022

Всяка година минава под покровителството на несъмнено животно и детайл. Въз основа на тези два фактора най-важният цвят на годината се дефинира от специалисти по биоенергетика. Те считат, че главният цвят на годината е синият, а специалистите от Pantone предоставиха малко повече потребна информация.
 image2_16x9.png ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП за 2022-ра на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Експерти от техния институт по цветовете оповестиха за цвят на годината примес от синьо и лилаво-червено и го нарекли Very Peri .

Експертите от Pantone взеха поради голям брой фактори, в това число политическата среда, новите трендове в модата, технологиите, новите филми, стопанската система и доста други. Резултатът е леден синьо-лилав цвят с необикновен искра, който е изцяло синхронизиран с настроението на Водния Тигър.
 Какво да чака всяка зодия от годината на Черния Воден Тигър  Какво да чака всяка зодия от годината на Черния Воден Тигър  Какво да чака всяка зодия от годината на Черния Воден Тигър  Какво да чака всяка зодия от годината на Черния Воден Тигър
Енергия и символика на цвета Very Peri

На енергийно равнище цветът Very Peri символизира нови хрумвания, нови благоприятни условия, прояснение . Той отразява стихията на Водата и същността на самия Тигър. Той съдържа виолетов нюанс, а този цвят, който принадлежи към синята палитра, е обвързван с горните чакри.

Духовното развиване през 2022 година ще бъде доста по-важно от финансовото или физическото. Въпреки това той въпреки всичко ще ни оказва помощ в работата и творчеството, тъй като духовното развиване води до разширение на кръгозора.

Основният знак, обвързван с този цвят, е триъгълникът. Той отразява тройната мощ на висшите чакри: Аджна, Сахасрара и Вишудхи. Този цвят ще бъде най-важният и издирван през 2022 година Много е потребно да изберете облекла в този колорит и да се обкръжите с движимости в цвят Very Peri.
 Каква ще бъде 2022 съгласно китайския хороскоп  Каква ще бъде 2022 съгласно китайския хороскоп  Каква ще бъде 2022 съгласно китайския хороскоп  Каква ще бъде 2022 съгласно китайския хороскоп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР