Институтът по психология – МВР, като бенефициент по проект „Разширяване

...
Институтът по психология – МВР, като бенефициент по проект „Разширяване
Коментари Харесай

Обектът има за цел да предотврати компроментирането на участък от републикански път,

Институтът по логика на психиката – Министерство на вътрешните работи, като бенефициент по план „ Разширяване експертния потенциал на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за предварителна защита на нападателни прояви в обществото, корупция и радикализация “, взаимно с Изследователски център „ Тренд “ показаха дейностите и напредъка по плана, както и идни действия през 2019 година.

Отчетени бяха трите стадия на образование: правене на методология - управление за обучители; образование на обучители /обучени 62 чиновници на ИП – МВР/ и образование на 6000 чиновници в 250 тридневни образования в цялата страна /като досега са подготвени повече от 4 000 служители/.

Представени бяха и резултатите от изследователско-аналитичния стадий: въпросник за пилотно проучване / 147 изследвани души/; въпросник за теренно проучване / 736 изследвани души/, като е направен и изчерпателен отчет.

В двата модула са били подготвени 25 чиновници на Института по психология-МВР и 75 чиновници от дирекциите „ Човешки запаси “, „ Вътрешна сигурност “ и “Инспекторат “.

Проектът, сбъднат с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Добро ръководство “, има за цел да способства за повишението на компетентността и уменията на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, обезпечаването на професионално и експертно ръководство в държавната администрация посредством придобиване на характерни познания и подготовка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР