Институтът по лекарствата и медицинските изделия на е издал разрешение

...
Институтът по лекарствата и медицинските изделия на е издал разрешение
Коментари Харесай

Черна Гора започва ваксинации със Sputnik V

Институтът по медикаментите и медицинските произведения на е издал позволение за приложимост в страната на съветската ваксина против ковид Sputnik V, заяви министерството на опазването на здравето, представено от БГНЕС.
Понастоящем в Черна гора няма всеобща имунизация заради неналичието на ваксини. От началото на пандемията коронавирусът е открит измежду повече от 10% от 620-хилядното население на страната, а над 680 жители са умряли.
 Здравните управляващи споделиха по кое време ще стартира всеобщото имунизиране Здравните управляващи споделиха по кое време ще стартира всеобщото имунизиране
Здравният министър Костадин Ангелов разгласи на постоянния брифинг на здравните управляващи, че до края на февруари, само че не по-късно от 5 март, тр...
" В сходство с решението на държавното управление на Черна гора... институтът издаде позволение за закупуване, или по-скоро за импорт на имунизацията Sputnik V ", обявиха от регулатора. По-рано локалните медии, базирайки се на източници, оповестиха за договаряния за доставка на съветската ваксина против COVID-19.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР