Инстаграм Панелистката на Гала - Ева Веселинова кара бял Фолксваген в

...
Инстаграм
Панелистката на Гала - Ева Веселинова кара бял Фолксваген в
Коментари Харесай

Ева Веселинова разпуска в Гърция след разправиите с Гала

 Инстаграм Панелистката на Гала - Ева Веселинова кара бял Фолксваген в морето към Корфу. Не, че влиза с същинска кола в солената вода, просто е набарала водно колело, преправено като именития " Бийтъл " от 60-те години на предишния век.

Блондинката не пропусна и да " излъчи " положителен статус по случай скорошният й рожден ден. " Мили мои, не знам по какъв начин да ви се отблагодаря за цялата тази обич и положителна сила, която ми изпратихте за рождения ми ден. Понякога човек получава доста, без да може да даде нещо в подмяна. Но ви давам обещание, че когато минимум очаквате, аз ще бъда там, с цел да ви усмихна и да ви се отблагодаря със същия заряд. Благословени да сте! Сега единственото, което мога да направя, е да се опитам да ви развеселявам с няколко красиви фрагмента от разходката ми с водно колело към Палеокастрица на о. Корфу ", написа Веселинова.

Определено хубавицата си гледа кефа на гръцките острови до момента в който чака да разбере дали на есен още веднъж ще е в " На кафе ".

Най-вероятно обаче името й няма да попада в листата на Гала, разясняват в телевизионните среди. Преди края на сезона, двете имаха много сериозна препирня и то в ефир. След нея отношението и мнението на тв легендата било изрично, че това момиче повече няма място в предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР