Инстаграм Актрисата Луиза Григорова шокира приятелите си в социалната мрежа със

...
Инстаграм
Актрисата Луиза Григорова шокира приятелите си в социалната мрежа със
Коментари Харесай

Луиза Григорова хвърли всички в смут със снимка в социалните мрежи

 Инстаграм Актрисата Луиза Григорова шокира приятелите си в обществената мрежа със фотография на позитивен тест за бременност и то няколко месеца, откакто стана майка за първи път.

Снимката хвърли в ужас даже най-близките другари на звездата от " Диви и щастливи " и всички се питат дали в действителност е подхванала тази крачка - да роди толкоз скоро след първата си бременност.

От написаното под фотографията стана ясно, че тя е остаряла, а мотивът е, че се навършва тъкмо година от новината, че тя ще става майка. Актрисата роди първия си наследник Бран през септември предходната година.

" Ето по този начин стартира всичко! Преди тъкмо една година видях двете чертички на теста и ги изпратих на Марто, който беше на фотоси в Доминиканската Република. При тях с оператора му, наш правилен приятел и предстоящ кръстник на Бран - Андрей, часа беше 8 сутринта, само че това не им попречи да си поръчат бутилка и пури и да отпразнуват щастието! Защото, както споделя татко ми “Работата няма да избяга ", само че ей тези дребното моменти на цялостно благополучие, би трябвало да се означават! А аз...аз като че ли за секунда станах друга. Започнах да мисля, да вървя, да вдишвам даже за него и единствено за НЕГО! И до през днешния ден, и допускам вечно.  Това беше годината ми до в този момент, цялостна с най-много смисъл, религия, обич, наслада и най-после - с едно съвършенство! Благодарна съм за всичко! С цялото си сърце ", написа разчувстваната Луиза в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР