Инстаграм Сложете си нещо златно и елате да се забавляваме като

...
Инстаграм
Сложете си нещо златно и елате да се забавляваме като
Коментари Харесай

Любо Киров организира коледно парти със златен дрескод

 Инстаграм " Сложете си нещо златно и елате да се забавляваме като за последно през 2021 година “ - с тези думи Любо Киров предложения хилядите си фенове на специфичното си коледно празненство, оповестява Монитор. Само два месеца откакто посрещна 49-ия си рожден ден в компанията на към 6000 меломани в Арена Армеец, изпълнителят на " Целуни ме “ се кани да полее още един празник с почитателите, които приема за свои правилни другари.

Обстановката на тържеството този път ще е по-камерна. До заветната си покана под формата на билет ще могат да доближат едвам 401 души. Пропуските са към този момент в продажба и могат да бъдат открити на цена от 80 лева в мрежата на Eventim. Датата на купона е 26-и декември, а първите посетители ще бъдат допускани в Sofia Live Club от 20 ч. Домакинът в лицето на Любо Киров пък ще ги приветства с добре пристигнали два часа по-късно. На сцената той ще излезе още веднъж с музикантите, които пазеха гърба му и в Арена Армеец. Не е изключено и този път събитието да бъде намерено от представители на тима му в " Гласът на България “. В края на октомври тази чест имаше дуетът на Атанаска и Солай, които направиха сет от три части преди да предадат щафетата на своя наставник.

В последния ден на Коледа звездата дава обещание освен паметно прекарване на своите посетители, като дава обещание подарък за всеки един от тях. Това най-вероятно ще бъде копие от идния му албум. В тавата място намират песни като " Целуни ме “, " Говоря ти съществено “ и " Усеща се мощ “ - ария, която показа за първи път точно на рождения си ден. " Никой не е чувал това парче. Майка ми е тук, в залата и тя не го е чувала “, изясни тогава той. Други детайлности към албума към момента се пазят в загадка. Въпреки това пред почитателите си Любо даде поръчка, че той ще бъде подготвен до месец декември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР