Иновациите, които променят света, често започват със смели мечти. По

...
Иновациите, които променят света, често започват със смели мечти. По
Коментари Харесай

Huawei представи Huawei Mate 10 и Huawei Mate 10 Pro

Иновациите, които трансформират света, постоянно стартират със смели фантазии. По време на IFA в Берлин, Huawei Consumer Business Group показа първия мобилен чипсет, основан на изкуствен интелект, Kirin 970. Днес в Мюнхен, Huawei анонсира серията HUAWEI Mate 10, която отваря вратите към нова епоха на изкуствения разсъдък в мобилните технологии. HUAWEI Mate 10, HUAWEI Mate 10 Pro и PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10 са революционни, базиразни на изкуствен интелект устройства, които комбинират новаторски хардуер, чипсет Kirin 970 и EMUI 8.0. Серията HUAWEI Mate 10 продължава традицията на изключителна продуктивност и дълъг живот на батерията, и идва с нова Leica Dual Camera технология.

„ С навлизането в ерата на интелигентността, изкуственият разсъдък към този момент не е някакво отнесено разбиране, а нещо, което се вплита в ежеднения ни живот. Изкуственият разсъдък може да обогати потребителското преживяване, да даде скъпи услуги и да увеличи продуктивността на продуктите ", са думите на Ричард Ю, основен изпълнителен шеф на Huawei Consumer Business Group. „ В серията HUAWEI Mate 10 вкарваме първия мобилен изчислителен блок с AI архитектура на невронна мрежа, с което откриваме новата епоха на интелигентните смарт телефони. "

Ключовите характерности на моделите от серията Mate 10 включват:
Kirin 970, първият смарт телефон процесор в света с изкуствен интелект (AI), основан на архитектура на невронна мрежа (Neural Network Processing Unit - NPU); Тяло с 3D Glass дизайн и Huawei FullView екран, с съвсем невидима рамка и поддръжка на технологията HDR10 за изпълнени с живот и бляскавост цветове; HUAWEI SuperCharge технология, с TÜV Safety документ за безвредно зареждане на батерията с потенциал от 4000 mAh и основано на изкуствен интелект ръководство на разхода; Нова Leica Dual Camera със SUMMILUX-H обективи, и двата с бленда f/1.6, която предлага умна снимка, включваща основано на изкуствен интелект различаване на сцената и обекта в кадър, както и основан на изкуствен интелект „ боке " ефект; Изцяло нов, банален EMUI 8.0, основан на Android AndroidTM 8.0.
Нова мобилна изчислителна архитектура с изкуствен интелект, за интелигентни мобилни прекарвания

Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro са първите устройства, захранвани от новия процесор Kirin 970, който употребява основана на изкуствен интелект архитектура за реализиране на сензитивно по-висока скорост на работа на смарт телефона и по-персонализирано преживяване за потребителя. Kirin 970 се създава по високотехнологичен TSMC 10nm развой и е построен от три звена - осемядрен централен процесор ARM Cortex, първия на пазара Mali G72 12-ядрен графичен процесор (GPU) и първият работещ като самообучаваща се невронна мрежа процесор (NPU), създаден особено за мобилни устройства. Kirin 970 разполага още с нов двоен ISP процесор (Image Signal Processor), който обезпечава и основана на изкуствен интелект снимка.

Специализираният NPU, смесен с новаторската мобилна изчислителна архитектура HiAI на Huawei, водят до 25 пъти по-висока продуктивност и 50 пъти по-висока енергийна успеваемост при осъществяването на задания, свързани с изкуствен интелект, от Kirin 970 спрямо 4-те ядра на Cortex-A73.¹ Така серията HUAWEI Mate 10 става и най-бързата в света, поддържаща свръхбърза LTE съгласуваност и скорости на събаряне на данни. Устройството предлага още двойна 4G SIM поддръжка (и двата SIM слота поддържат 4G) и двойна VoLTE съгласуваност.

Чрез съчетаването на самостоятелна и групова просветеност в основана на изкуствен интелект система, интегрирана в самото устройство, новата серия Mate 10 дава отговор на въпроси на потребителите в действително време, реализира различаване на вида сцена и обектите при снимане, и може да прави бърз превод от непознат език. Освен това, Kirin 970 е отворена за трети страни, основана на изкуствен интелект платформа, което дава опция на всеки разработчик да даде воля на въображението си и да основава нови, основани на изкуствен интелект приложения. Това уголемява неимоверно капацитета на Huawei за непрекъснато обогатяване на целия набор от налични от телефона услуги и решения.

Дизайн от качествено ново равнище на съвършенство и комфорт

С най-новия FullView Display на Huawei, Mate 10 предлага необикновен 5.9-инчов екран със съответствие на страните16:9, едвам забележима рамка и технология HDR10 за живи и ярки цветове. 6-инчовият Huawei Mate 10 Pro разполага с 18:9 OLED екран с чудесно съответствие на екрана към тялото на телефона, и HDR10 възпроизвеждане на видео с висок динамичен контрастност.

Иконичните нови Mate устройства имат 3G Glass корпус, с красива и симетрична за четирите им страни извивка за ергономичен захват. Силно отразяваща светлината лента на гърба слага акцент върху новата двойна камера, взаимно създадена с Leica.

HUAWEI Mate 10 Pro е IP67 водо- и прахо-устойчив.

Нова двойна Leica камера и основано на изкуствен интелект ръководство на батерията - нова епоха в потреблението на смарт телефона

Huawei още веднъж си сътрудничи с Leica при основаването на двойния обектив на Mate 10 и Mate 10 Pro. Камерата комбинира 12-мегапикселов пъстър и 20-мегапикселов монохромен датчик, оптична стабилизация на картината (OIS), двойка обективи с най-голямата в света бленда f/1.6, и потребление на изкуствен интелект при „ боке " резултата и цифровото приближение. Базираното на изкуствен интелект различаване на сцената и обекта при снимане води до автоматизирано интелигентно избиране на най-подходящите настройки на камерата, която употребява изкуствен интелект както в цифровото приближение, по този начин и в разпознаването и следенето на движещи се обекти за по-ясни портрети и фотоси с по-висока заостреност.

HUAWEI Mate 10 и Mate 10 Pro идват с 4000 mAh батерия с висока компактност и умна система за ръководство на разхода, която схваща държанието на потребителя и преразпределя ресурсите по този начин, че да удължи оптимално времето за самостоятелна работа. Батерията поддържа бързо зареждане на невисок волтаж от 4.5V / 5A, при което устройството се зарежда от 1 до 58% в границите на 30 минути.² HUAWEI SuperCharge е първата в света технология за бързо зареждане, получила документ TÜV Fast-Charge Safety, който подсигурява цялостна безопасост на целия развой.

Huawei Mate 10 и Mate 10 Pro идват и с най-новия EMUI 8.0, захранван от AndroidTM 8.0. Той включва AI Engine, с цел да оползотвори оптимално мощта на Kirin 970. Базирана на изкуствен интелект функционалност обезпечава по-бърз и прецизен превод в действително време за гладка и приятна връзка сред хора, говорещи на разнообразни езици. Налице е новаторска фунция за свързване на устройствата от Huawei Mate 10 серията към по-голям екран, при което екранът на смарт телефона се клонира непосредствено на огромния екран или устройството използа по-големия екран като втори PC екран.

Нови аксесоари

Huawei анонсира и три нови аксесоара за HUAWEI Mate 10: EnVizion 360 Camera, SuperChargeTM Power Bank и Smart Scale.
360-градусовата камера EnVizion 360 може да прави фотоси с 5К резолюция и 360-градусови видеа в резолюция 2K в доста разнообразни режими, които потребителите да споделят в своите обществени мрежи. Външната батерия Huawei SuperChargeTM Power Bank поддържа нисковолтажно 4.5V / 5A бързо зареждане. Smart Scale следи и проучва информация за здравето на притежателя си, като % мазнини в тялото и показател на телесна маса, посредством особено мобилно приложение.
Наличност

HUAWEI Mate 10 ще влезе в продажба в края на октомври допълнително от 15 страни и райони като Испания, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Малайзия, Сингапур и Австралия. Продажбите на HUAWEI Mate 10 Pro ще започват от средата на ноември допълнително от двадесет страни, измежду които Франция, Германия, Италия, Обединените Арабски Емирства, Саудитска Арабия, Малайзия, Сингапур и Тайланд. PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10 също се чака в средата на ноември.

Модел

Памет

Цена в Европа

Наличност

HUAWEI Mate 10

64GB + 4GB

€699

Края на октомври 2017

HUAWEI Mate 10 Pro

128GB+6GB

€799

Средата на ноември 2017

PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10

256GB + 6GB

€1395

Средата на ноември 2017

¹На база на лабораторни проби на Huawei.

²На база на лабораторни проби на Huawei. По време на теста устройството е зареждано от батерия с 1% заряд с изключен екран, с HUAWEI SuperCharge зарядно и кабел, в 4G мрежа, при температура 25°C и относителна мокрота на въздуха 45-80 %.

За Huawei Consumer Business Group

С 16 центъра за изследване и развиване в страни като Германия, Швеция, Съединени американски щати, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разгръщат допълнително от 170 страни, обслужвайки повече от една трета от международното население. Huawei се подрежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 година Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком промишлеността и е отдадена на това да дава последните софтуерни развития на потребителите по света.

За повече информация, посетете уеб страницата: http://consumer.huawei.com/bg/index.htm

За постоянни вести - следете ни в обществените мрежи:

Фейсбук: www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilebg/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobileBG

YouTube: www.youtube.com/HuaweiBulgaria

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР