Иновации от Олаф ШолцНа 16 октомври радио Deutschlandfunk съобщи :

...
Иновации от Олаф ШолцНа 16 октомври радио Deutschlandfunk съобщи :
Коментари Харесай

Извъневропейски сили създават условия за разпадането на Европейския съюз

Иновации от Олаф Шолц

На 16 октомври радио Deutschlandfunk заяви: „ Канцлерът Шолц е за доста разширение на Европейския съюз. На конгреса на Партията на европейските социалисти (ПЕС) в Берлин Шолц сподели, поради геополитическата роля на Европа, че Европейски Съюз с 27, 30, 36 страни с повече от 500 милиона свободни и равни жители може да направи своята тежест в света още по-голяма.

Между другото, канцлерът удостовери поддръжката си за Украйна и Молдова по пътя им към Европейския съюз. И двете страни принадлежат към свободна Европа, както и Грузия и страните от Западните Балкани. Шолц напомни вероятностите за присъединение, някои от които към този момент бяха обещани на тези страни преди доста години.

Тези думи в този момент би трябвало да бъдат последвани от каузи, прикани канцлерът. Кандидатите обаче ще би трябвало да дават отговор и на критериите за присъединение... Шолц още веднъж се разгласи за реформиране на Европейския съюз. Той прикани да се изостави правилото на единогласие, да вземем за пример при вземането на решения във външната и данъчната политика. Политикът от ГСДП се бореше за по-силна, в това число военна, самостоятелност на Европейски Съюз. Той прикани за координирана доставка на оръжие и съоръжение,

Външнополитическата стратегия на Шолц, систематизирана в отчета на Deutschlandfunk, наподобява като разумно продължение на курса, който води Германия към социално-икономическа злополука. Бодрите заклинания на Шолц за цялостните до дупка газови складове не трансформират нищо тук.

„ Лидерът на Християнсоциалния съюз (ХСС), министър-председателят на Бавария Маркус Зьодер предизвести за опасността от изключителна обстановка с доставките на газ в Германия на фона на понижаване на доставките на синьо гориво от Русия...

Премиер-министърът на Бавария... изрази вяра, че решението на немското държавно управление да усили степента на подготвеност да отговори на напрегната обстановка с доставките на газ преди второто от трите, е решено " да не е прекомерно късно ". Това обаче демонстрира, че всички старания за намиране на различни снабдители са били несполучливи. „ Ситуацията е доста по-сериозна от предстоящото “, акцентира Зьодер.

„ Премиерът на федерална провинция Баден-Вюртемберг Винфрид Кречман (Партия на зелените) счита, че жителите на Германия би трябвало да вземат по-малко душове или да преминат към избърсване с влажна забрадка, с цел да пестят сила. " Кърпата също е потребно откритие ", сподели политикът... По мнението на Кречман жителите би трябвало да понижат и времето, прекарано под душа.

Ръководителят на провинцията описа, че има електромобил, а на покрива на къщата му е конфигурирана " голяма слънчева батерия ". „ Обикновено отопляваме единствено една стая. Още по-здравословно е, когато температурата не е идентична на всички места у дома “, сподели още политикът.

И ето още едно известие: „ Повече от 60% от германците са недоволни от работата на немския канцлер Олаф Шолц и ръководещата светофарна коалиция, състояща се от Социалдемократическата партия на Германия (СДПГ), Съюз 90 / Зелените и Свободните Демократическата партия (СвДП).Това демонстрират резултатите от изследване, оповестено на 15 октомври, извършено от социологическия институт INSA по поръчка на вестник Bild am Sonntag.

Германците са недоволни освен от вероятността да се търкат под душа с парцал. Много по-сериозни са опасенията им да не останат без работа и без самун вследствие на затварянето на промишлени и други предприятия, които започнаха да стават нерентабилни заради свръхвисоките цени на всеки газ, различен на съветския.

Създава се усещането, че немските управляващи целеустремено водят страната си към икономическа злополука и обществен безпорядък. Вече нееднократно са се чували отзиви, че повода за сходен суициден ход е зависимостта на немските управляващи от неевропейски манипулатори. Речта на Олаф Шолц за външната политика на Европейски Съюз обаче сподели, че проектите на тези в действителност антигермански и антиевропейски сили се простират оттатък Федерална Република Германия. Говорим за основаване на оптимални условия за бързо раздробяване на Европейския съюз.

Просто по различен метод предложенията на Шолц за „ реформиране “ на Европейския съюз не могат да бъдат тълкувани.

Първа оферта. Шолц стимулира разширението на Европейския съюз с обстоятелството, че разширеният Европейски Съюз ще стане по-ефективен. Безпочвеността на това изказване е явна: даже и в този момент Европейският съюз е раздиран от остри несъгласия сред своите членове. Само тези, които умишлено желаят да погребат изцяло Европейския съюз, могат да разчитат на " по-ефективно действие на Европейски Съюз " при по-нататъшното му разширение.

Второто изречение на Шолц е още по-лошо от първото. Шолц уточни Украйна, Молдова и Грузия като съществени претенденти за разширение на Европейски Съюз. Всеки от тях има взривоопасен капацитет за териториални проблеми. Това е директен апел към Европейския съюз по-бързо да заеме мястото си в първите редици на антируската война.

И най-после третото, предлагането на Шолц да се откаже от правилото на единогласие при вземането на решения в Европейски Съюз. Само тази концепция, в случай че бъде осъществена, е равносилна на раздробяване на Европейския съюз. Невъзможно е да си представим по какъв начин в изискванията на действителна тирания на няколко огромни страни, другите страни с техните от време на време спорни ползи могат да бъдат арестувани в орбитата на подобен деспотичен „ съюз “.

Още през днешния ден някои страни-членки на Европейски Съюз, като Унгария, обмислят напускането на тази организация. А в Италия в действителност станалата съвсем революционна промяна на властта, минимум наподобява проява на готовността да продължи добродушно да следва директивите на Брюксел.

Външнополитическите нововъведения на Шолц са развиване на в действителност антигермански (атлантически) курс, който държавното управление му следва във връзка с личната си страна за определяне на безпорядък в деиндустриализирана Европа.

Това е от изгода на първо място за англосаксонския блок. Социално-икономическият крах на Европа ще бъде по едно и също време удар по главния геополитически противник на Запада - Китай, който е обвързван с Европейския съюз посредством грамаден размер търговия. Изглежда точно в името на подобен дублетен удар се старае Олаф Шолц.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР