Иновативната услуга на банката дава възможност за срещи в реално

...
Иновативната услуга на банката дава възможност за срещи в реално
Коментари Харесай

С новата си услуга видеобанкиране ОББ спестява време и лични посещения на клиентите си

Иновативната услуга на банката дава опция за срещи в действително време сред клиенти и специалисти на банката, без значение от тяхната раздалеченост
Обединена българска банка, част от белгийската КВС Груп, е първата банка на българския пазар, която предлага на своите бизнес клиенти нова услуга, решаваща казуса с времето и дистанцията сред клиент и специалист на финансовата институция. Услугата „ Видео банкер “ дава опция на клиентите, които не могат да посетят клон на банката, да осъществят среща с съветник и да обсъдят взаимно в действително време настоящи въпроси и тематики. В първата си фаза планът е наличен за фирмени клиенти (микро, дребен и междинен бизнес, както и корпоративни клиенти), опериращи на територията на София, а в края на месец септември услугата ще бъде дейна и за фирмените клиенти на ОББ от цялата страна.
Проучване, извършено от ОББ преди въвеждането на новата опция за отдалечено другарство, демонстрира, че близо 84% от клиентите на банката утвърждават концепцията и считат въвеждането ѝ за чудесно решение, което икономисва време. Заедно, клиенти и експерти, могат отдалечено да работят по документи, да споделят екрани и провеждат конферентни видео диалози, в това число с специалисти от KBC груп в България.
Услугата може да се достъпва от всяко устройство – смарт телефон, таблет, десктоп, посредством потреблението на общоприети за потребителя интерфейси. Видеобанкирането е част от упоритостта на ОББ да даде на своите клиенти богат набор от връзки за тяхно облекчение и оптимално улеснение.

Сигурността на връзката се подсигурява от водеща в международен мащаб платформа за видео срещи, която реализира контакта сред специалист и клиент и разрешава E2E криптиране. Съобразявайки се с желанието на своите клиенти, ОББ няма да прави запис да видео срещите за бизнес клиенти, ако не се изисква регулативно.
Видеобанкирането е сигурен и наличен метод за реализиране на контакт сред банков специалист и неговия клиент от разстояние, икономисва време и подсигурява сигурността на обменените данни. С новата си услуга ОББ се трансформира в първата банка, която предлага видео срещи за бизнес лица и утвърждава лидерската й позиция на новаторска банкова институция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР