Иновативната ТВ услуга на Vivacom – ЕON, вече става достъпна

...
Иновативната ТВ услуга на Vivacom – ЕON, вече става достъпна
Коментари Харесай

Интерактивната EON TV става и предплатена

Иновативната ТВ услуга на Vivacom – ЕON, към този момент става налична за потребителите, без нуждата от подписване на контракт за използването ѝ, а посредством предплащане месец за месец, оповестиха от телекома.

Клиентите могат да задействат до две приложения за техните Smart тв приемници и устройства, като ще получат и достъп до мобилното приложение на EON. Предплатената услуга се предлага онлайн на уеб страницата на телекома.

Сред главните преимущества на новата услуга са това, че не са нужни правоприемник и потребителите могат да я задействат незабавно, без да е належащо посещаване от представител на Vivacom. Smart TV приложението се конфигурира бързо и елементарно на огромен брой съвместими устройства от водещите производители на пазара https://www.vivacom.bg/bg/eon/preporychani-ustrojstva. Любителите на пътуванията могат да се възползват от това, че получават и достъп до мобилното приложение на EON, с цел да гледат филми и сериали в богата видеотека на платформата на всички места, когато и да е и от всяко устройство.

Предплатената EON TV се предлага в три пакета.

EON LIGHT TV предлага против 19.90 лева месечно 110+ канала, от които 40 HD, с списък до 7 дни обратно. Пакетът включва още филмовия канал Vivacom Arena с огромно многообразие от министър председатели, филми и сериали в HD качество, видео услугите на Nickelodeon, Discovery и History, както и Pickbox NOW.

За EON FULL TV месечната промоционална цена е 22.90 лева, против които феновете получават 170+ канала, от които 55 HD, с списък до 7 дни обратно. Пакетът е допълнен с Disney English и други към предлаганите в по-ниския кино канали и видеотека.

EON PREMIUM TV коства 46.90 лева на месец и включва 210+ канала, от които 80+ HD, с списък до 7 дни обратно. Освен до Vivacom Arena и Pickbox TV, клиентите получават и достъп до внушителна видеотека с над 15 000 заглавия, измежду които и наличието от HBO On Demand. Допълнително преимущество на този пакет е съществуването на спортните канали от DiemaXtra и MAX Sport Plus без в допълнение възнаграждение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР