InMobi, най-голямата в света независима платформа за мобилна реклама, която

...
InMobi, най-голямата в света независима платформа за мобилна реклама, която
Коментари Харесай

Sportal Media Group предлага на българския пазар иновативната мобилна рекламна платформа InMobi

InMobi, най-голямата в света самостоятелна платформа за мобилна реклама, която доближава до 1,5 милиарда неповторими консуматори в целия свят, разгласи извънредно партньорство с ThinkDigital Group (TDG), една от най-големите групи за цифров маркетинг в Европа. Sportal Media Group, който е българският сътрудник на TDG, обогатява своето продуктово портфолио с новаторска мобилна рекламна технология.

Мобилният рекламен пазар в Централна и Югоизточна Европа се чака да нарасне с над 50% през 2017 година, сочи отчетът на eMarketer. Очаква се точно рекламата в приложенията да бъде в основата на този растеж.

"С въвеждането на нововъведения на българския пазар ние даваме изключителнa опция на рекламодателите за достъп до цялостния набор от новаторски мобилни решения, които InMobi дава. Платформата дава достъп до над 40 000 приложения, новаторски рекламни формати и благоприятни условия за тясно таргетиране по ползи и таргет групи ", съобщи Мартин Петров, Вицепрезидент „ Бизнес развиване “ на Sportal Media Group

Одисеас Нтотцикас, основен изпълнителен шеф (CEO) и създател на TDG, даде своето мнение за районното партньорство: "Впечатляващата рекламна мрежа на InMobi ни дава опция да предложим рекламни акции с доста точно таргетиране, невиждан обсег, ангажираност и успеваемост. ThinkDigital се стреми да си партнира с новаторски компании, които могат да прибавят нови благоприятни условия за рекламодателите да основат персонализирани и ефектнивни акции. Имайки поради обстоятелството, че потребителите прекарват повече от 80% от времето на телефона, употребявайки приложения, можем умерено да кажем, че към този момент сме в "ерата на приложенията ".

"InMobi към този момент има мощен сътрудник в България, който има същите разбирания и задължения за предложение на ефикасни цифрови решения, които кореспондират с нашата визия за мобилна реклама, съсредоточена върху крайния консуматор ", споделя Амин Мелоук, вицепрезидент „ Европа “ за InMobi.

За TDG

ThinkDigital е една от най-големите цифрови медийни компаниив Централна и Югоизточна Европа. ThinkDigital е основана през 2006 година и е част от TDG. Компанията дава опция на рекламодателите за ефикасни цифрови акции, а на издателите - за монетизиране на трафика им.

ThinkDigital участва на 6 европейски пазара в Централна и Югоизточна Европа и работи с клиенти от целия свят. В момента компанията разполага с екип от 70 цифрови експерти и е оторизиран сътрудник на Dailymotion, Фейсбук, MSN, Shazam, Skype и доста други известни платформи.

За Sportal Media Group

Sportal Media Group е водеща цифрова платформа на българския пазар. Компанията ръководи към 40 водещи портали в категориите „ спорт “, „ вести “, „ начин на живот “, „ бизнес и финанси “, „ дамска публика “. Със своите над 120 чиновници компанията се концентрира върху нововъведенията в разпространяването на цифрово наличие и развиването на цифрови акции, които да задоволят потребностите и условията на всеки клиент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР