Инженерингова поръчка за проектиране и изграждане на нов градски център

...
Инженерингова поръчка за проектиране и изграждане на нов градски център
Коментари Харесай

Доспат строи нов градски център за 3,7 милиона

Инженерингова поръчка за планиране и създаване на нов градски център на Доспат разгласи родопската община. Прогнозната й стойност възлиза на 3 780 560 лв. без Данък добавена стойност.

В бъдещия градски център, който е преместен на към километър от остарелия, са планувани голям брой обекти - футболно миниигрище с повърхност 1038 кв. метра, пешеходен преход за връзка на новия център със съществуващия екопарк и парк- музей на Родопската чешма от 1050 квадрата, открити паркинги на повърхност от 335 кв.м, още един метод към двата парка върху повърхност от 3056 кв. м, който да е предопределен за велосипедисти и за хора в неравностойно състояние.

Заложено е създаване на водно оборудване на повърхност от 212 квадрата със стъклени водни стени, под земята паркинг върху 2024 кв.м с комерсиална част и зона за рекреация. Планирана е също площадка за динамични игри и скейтборд.

Изисква се от изпълнителя да построи амфитеатър с места за сядане и сцена върху повърхност от 1563 кв. м, пешеходни подходи към новата постройка на общинската администрация, учебното заведение и спортната зала.

За новия център изпълнителят има задача да сътвори и монумент с отношение към историята на Доспат.

Максималният период, даден от управата на Доспат за правене на техническите планове, е 60 дни, а за осъществяване на строително-монтажните работи е 730 календарни дни.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР