Инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.-кметът на община

...
Инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.-кметът на община
Коментари Харесай

Откриха обновена детска площадка в село Долно Драглище

Инж. Венцислав Гърменов, кмет на община Разлог, зам.-кметът на община Разлог- господин Иван Гюров и госпожа Лиляна Боянова, кмет на село Долно Драглище, откриха публично детска площадка в центъра до разложкото кметство.

В наличието на десетки деца и възрастни, инж. Гърменов, господин Гюров и госпожа Боянова прерязаха лентата на обновеното място за игра в село Долно Драглище.

Обособеното място за игра, отчасти поддържано през годините, тази есен закупи напълно нов, приключен тип. Община Разлог извърши цялостна реорганизация на площадката през месец септември, като на място бе положена специфична настилка, инсталираха се нови люлки и пързалки, а за улеснение и спокоен престой на родители, баби и дядовци, възпитатели, поданици и посетители на селото, бяха инсталирани и красиви пейки, с естествени детайли.

Обновените детски уреди в селото са част от самодейността на общинска администрация за обезпечаване на безвредна среда, по европейски модел, за игра на деца от всички възрастови групи в общината.

Припомняме, че на територията на град Разлог, през последните месеци бяха актуализирани няколко детски площадки, а сега протичат довършителните действия за реновиране и на тази, намираща се пред разложкия исторически музей.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР