Инж. Емилия Тунева е новият заместник- кмет по строителство и

...
Инж. Емилия Тунева е новият заместник- кмет по строителство и
Коментари Харесай

Кметът Камбитов представи новия заместник-кмет на Благоевград по строителство и сигурност

Инж. Емилия Тунева е новият заместник- кмет по строителство и сигурност в община Благоевград. Тя бе показана през днешния ден по време на постоянна сесия на Общински съвет от кмета доктор Атанас Камбитов.

Емилия Тунева е магистър по обучение. През 1989 година приключва Висш институт по архитектура и строителство, компетентност „ Промишлено и гражданско строителство – структури “. Омъжена, с две деца. От 1990 година работи към Фирма „Агропромпроект“ ООД като архитект, строителна фирма- Главболгарстрой Холдинг АД- железопътно строителство. Работила е и по стратегия за реорганизация и електрификация на железопътната права Дупница – Кулата. До 2007 година инж. Тунева работи и в ГБС Благоевград АД. След този интервал стартира да развива частен бизнес като архитект до миг.

„ Ще работя за възстановяване на всички планове в част „ Строителство “, ще диря присъединяване и в европрограми за финансиране. Започват огромните планове „ Благоустрояване на градска среда “, „ Изграждане на обществени жилища в IV- ти микрорайон “. Ще работим взаимно с всичко в общината за изцяло развиване на града “, сподели в представянето си новият заместник- кмет по строителство и сигурност Емилия Тунева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР