Инж. Ангел Стоянов е освободен от длъжността изпълнителен директор и

...
Инж. Ангел Стоянов е освободен от длъжността изпълнителен директор и
Коментари Харесай

Пак смениха шефа на БДЖ

Инж. Ангел Стоянов е освободен от длъжността изпълнителен шеф и член на Съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ " ЕАД. от април 2022 година

За член на Съвета на шефовете е назначен инж. Атанас Атанасов , който е дълготраен чиновник в железницата, оповестиха от БДЖ. Атанасов е квалифициран магистър във ВТУ " Тодор Каблешков " по компетентност " Технология и организация на железопътен превоз ", след което е приключил магистърска компетентност " Мениджмънт и маркетинг " в бургаския университет " Проф. доктор Асен Златаров ". Заемал е експертни и управнически длъжности в експлоатационната активност на БДЖ, обвързвана главно с реализиране на спедиция и товарна активност.
 С 50 000 минути месечно закъсняват родните влакове
С 50 000 минути месечно закъсняват родните влакове

БДЖ е с 20 години обратно в развиването си

Предстои да се организира съвещание на Съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ ", на което да бъде определен нов изпълнителен шеф на сдружението.

Припомняме, че някогашният транспортен министър Николай Събев премести Ангел Стоянов на шефското място в БДЖ от " БДЖ-Товарни транспорти " ЕООД, където той бе шеф от януари 2022 година В последните дни на кабинета " Петков ", че са на облага за пръв път от 10 години. По-късно обаче служебният заместник-министър на транспорта Красимир Папукчийски  и отсече, че се наблюдава влошаване на услугата и понижаване на клиентите на държавния железопътен транспортьор.
 БДЖ в търсене на 400 млн. лева от Световната банка
БДЖ в търсене на 400 млн. лева от Световната банка

Дружеството ще договаря за привличане до 400 млн. лева капитал.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР