Инициативата Солидарен Великден обедини социалисти в цялата страна, които дариха

...
Инициативата Солидарен Великден обедини социалисти в цялата страна, които дариха
Коментари Харесай

Солидарен Великден обедини социалисти в цялата страна

Инициативата " Солидарен Великден " сплоти социалисти в цялата страна, които подариха козунаци на възрастни и самотни хора
Общински съветници, социалисти и младежи от Ямбол раздадоха яйца и козунаци на небогати, обществено слаби, деца и хора в неравностойно състояние
Районната организация на Българска социалистическа партия в Пловдив, дружно с младежкото обединяване от региона, раздадоха хранителни артикули на хора в потребност от регион " Западен ". Даренията са обезпечени от управлението на районната организация и доцент доктор Георги Йорданов, член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Младежите бяха приготвили и домашни великденски курабии и сладкиши,с които зарадваха възрастните хора.  
За  поредна година социалистите в Гоце Делчев се включиха в акцията. Те раздадоха яйца, козунаци и други  хранителни артикули на възрастни и обществено слаби хора.  
 Общинската организация  на Българска социалистическа партия в Сопот зарадваха възрастни и самотни хора за великденските празници. " Това не е просто една самодейност, а трансформирала се в традиция акция за най-светлия празник. В очите на хората видяхме вяра за едно по-добро бъдеще, съобщи Станислав Стоенчев, ръководител на Общинската организация на Българска социалистическа партия в Сопот.
Българска социалистическа партия в Карлово изненада прелестно децата, консуматори на обществената услуга на Център за настаняване от фамилен вид (ЦНСТ), с пъстри великденски яйца,  козметични артикули, перилни и почистващи препарати. Социалистите благодариха на момчетата от " ПекарнатаНаЙоан ", за бързото подпомагане и вкусните козунаци.
" Солидарен Великден " с Българска социалистическа партия стигна до всички общини в област Силистра. Инициативата беше осъществена от общинските ръководители и членове на партията, които доставиха наслада на доста хора за великденските празници. община Силистра козунаци и сладки произведения получиха в ЦСРИ и Дневен център за деца с увреждания. Общинската организация на Българска социалистическа партия в Тутракан, посети и направи подаяние от козунаци на живущите в Дома за остарели хора в града. В община Кайнарджа артикули от самодейността бяха предоставени на Дневния център за остарели хора, който се намира в с. Средище.
В Дулово артикули получиха в ЦНСТ за хора с психологични разстройства. В подаръците се включи и евродепутатът Цветелина Пенкова. В община Главиница дарения баха дадени он двете ЦНСТ-та за деца и младежи. В Алфатар дарове получиха в Дома за остарели хора и на домашния обществен патронаж. Социално слаби фамилии бяха подкрепени в в Ситова. Социалистите изричат признателност ЗК " Нива - 93 ", с. Професор Иширково за приготвените и доставени великденски козунаци.
Младите социалисти в София зарадваха възрастните хора с лакомства за Великден
Младежи от село Търнак също се включиха в самодейността " Солидарен Великден " като подариха яйца и козунаци на обществено слаби хора.
МО на Българска социалистическа партия в Лозенец в София раздаде козунаци, яйца и артикули от първа нужда за нуждаещи се възрастни хора. 
Стотици фамилии бяха зарадвани с дарове в Хасково. Общински съветници, социалисти и младежи от Ямбол също се включиха в даренията. С раздадените яйца и козунаци се стремим да зарадваме небогати, обществено слаби, деца и хора в неравностойно състояние, обявиха ямболските социалисти.
Над 400 козунака бяха подарени в Ловеч и региона. Те бяха приготвени от " Хлебопроизводство и сладкарство " ЕООД - гр. Троян с помощта на съдействието на Стаменка Дамянова - изпълнителен шеф. Подаръци получиха жителите на Дом за остарели хора " Ганка и Георги Събчеви " и Дневен център  в гр. Априлци, Дом за остарели хора в с. Добродан, клуб на Българска социалистическа партия в Троян, " Спешна помощ " в Ловеч, поданици на Угърчин, лица с физически увреждания  " Свети Константин и Елена " и предпазено жилище за лица с умствена  назадничавост " Лилавата къща ". В акцията се включиха и социалистите от Летница, Ябланица, Тетевен и Луковит. Кампанията " Солидарен Великден " получи подк8репата на другари, посланици на положителното и съмишленици  Минчо Казанджиев, Росен Веселинов,, Васил Гадевски, Ивелина Ангелова, Събчо Лалев, Тихомир Райновски, Валентина Митева, Христомир Маринов, Адриан Джонев, Тодор Тодоров, Милчо Михайлов и други. 
Над 400 козунака бяха подарени в Ловеч и региона. Те бяха приготвени от " Хлебопроизводство и сладкарство " ЕООД - гр. Троян
Социалистите от Разград раздадоха над 250 козунака и над 100 хранителни пакета, с които зарадваха хора в неравностойно състояние и консуматори на обществени услуги. Пакетите съдържат артикули от първа нужда, които са напълно родно произвеждане. Закупени са със средства на разградските социалисти. Председателят на Българска социалистическа партия в Разград и зам.-кмет на общината Добрин Добрев се включи в самодейността и дружно с Николай Пенчев - ръководител на Областния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия. Те посетиха Дом за остарели хора, Дом за пълнолетни лица с деменция, Комплекс за обществени услуги в с. Просторно, Комплекс от центрове за настаняване от фамилен вид за деца/младежи с увреждания, където раздадоха козунаци за всички консуматори на обществените услуги. В акцията участваха и членове на МО на Българска социалистическа партия в Разград.  
За следващ път асеновградските социалисти от Младежко обединяване, Обединението на дамите социалистки и БАС се включиха в благородната национална самодейност на Българска социалистическа партия и зарадваха с яйца, козунаци и артикули от първа нужда хора в затруднено състояние, посещавайки ги по домовете им и пожелавайки им светли празници.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР