Инициативата Нестле за Живей Активно“ взима първо място в категория

...
Инициативата Нестле за Живей Активно“ взима първо място в категория
Коментари Харесай

Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите

Инициативата „ Нестле за Живей Активно “ взима първо място в категория „ Инвеститор в обществото “, а програмата „ Нестле за Живей Активно “ печели третото място за „ Инвеститор в знанието “

В юбилейното двадесето издание на Годишните награди за виновен бизнес на Българския конгрес за бизнес водачите, националната самодейност „ Нестле за Живей Активно “ е отличена на влиятелната първа  позиция в категорията „ Инвеститор в обществото “. Позната на над 75 % от българите, самодейността разчита на редица занимателни и новаторски способи, като се стреми с всяко издание да надгражда своята дейна стратегия, давайки на хората многообразие от действия, с които да включат положителни и потребни практики в всекидневието си. В резултат на усърдната работа на екипа на Нестле България съумява към този момент 18 години  да намира нови и забавни способи да потвърждава, че интензивният и уравновесен метод живот може да е опция за  всеки човек.

 Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за виновен бизнес на Български конгрес на бизнес водачите

Трето място в категорията „ Инвеститор в знанието “ бе отредено на програмата, „ Нестле за по-здрави деца “. Стартирала през 2012 година просветителната стратегия към този момент 11 години се грижи за повишение на осведомеността по отношение на уравновесеното хранене, интензивният метод на живот и вярната грижа за планетата при децата. Това се случва с изключение на с помощта на усърдната работа, по този начин и на непрекъснатите креативен изпитание за основаване на разнообразно и новаторско наличие, с което да се  разпространява цялостния резистентен и пълностоен метод на живот от най-ранна детска възраст.

 

„ За мен и за целия екип, който стои зад самодейността и програмата е същинска чест да получим тези две оценки. Чувството да видиш по какъв начин всички старания, положени през годините имат смисъл и значение освен за Нестле фамилията, само че и отвън него, е същински незаменимо. Благодарим за признанието, а ние ще продължим усилената работа за основаването на един още по-активен и уравновесен метод на живот за дребни и огромни “, Нели Ангелова, управител Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

 Нестле България е отличена с две награди в категориите Инвеститор в обществото и Инвеститор в знанието в годишните награди за виновен бизнес на Български конгрес на бизнес водачите

Наградата за първо място в „ Инвеститор в обществото “ за „ Нестле за Живей Активно “ бе връчена от президента на Република България Румен Радев и призната от Петър Стоилов, изпълнителен шеф на Нестле България, и  Нели Ангелова, управител Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

 

За премиите

Годишните награди за виновен бизнес са основани преди 20 години от Българския конгрес на бизнес водачите. Те съставляват народен конкурс за корпоративна обществена отговорност, стабилно развиване и многообразия и годишно награждават компании с разнообразни дела в седем категории – Инвеститор на обществото, Инвеститор в околната среда, Инвеститор в човешкия капитал и изискванията на труд, Инвеститор в знанието, Награда за маркетинг, обвързван с идея, Най-добра обществена политика на малко или приблизително дружество и Многообразие на работното място.

 

За

Националната самодейност „ Нестле за Живей Активно! “ към този момент 18 години промотира измежду българските жители по-целесъобразно и здравословно всекидневие и поставя старания да помогне в битката с високия % на затлъстяване. Ежегодните издания на самодейността целят да въодушевяват хората да включат повече придвижване в всекидневието си и да се хранят по-балансирано. Събитията, част от календара на самодейността дават опция на хората да се допират и да вземат участие в разнородни интензивности – спорт, танци, походи, игри и други форми на придвижване, дружно със популярни български спортисти и олимпийци, с другари, със фамилиите си.

 

За

„ Нестле за по-здрави деца “ е световна самодейност на Нестле, целяща да доближи и помогне на 50млн. деца да водят по-здравословен метод на живот до 2030г. В България просветителната стратегия „ За по-здрави деца “ е създадена през 2012 година и е утвърдена от Министерството на образованието и науката. Специално основаното забавно и занимателно наличие учи децата по какъв начин да се хранят здравословно и уравновесено, значимостта от интензивният метод на живот, а през 2022 година в програмата се включи модул „ Устойчивост “, ориентиран към вярната грижа за планетата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР