Инициативата е насочена към хора в неплатен отпуск, освободени от

...
Инициативата е насочена към хора в неплатен отпуск, освободени от
Коментари Харесай

Феновете на Берое се включиха в благородна инициатива

Инициативата е ориентирана към хора в неплатен отпуск, освободени от работа или останали без никакъв приход в създалата се конюнктура
Организираните почитатели на Берое се включиха с помощ в самодейността на Сдружение „ Брат за брата “ и Община Стара Загора в помощ на нуждаещи се фамилии по време на изключителното състояние. Както е известно, със средствата събирани по специфична сметка сдружението обезпечава на нуждаещите се всички най-нужни артикули, с цел да живеят обикновено до привършване на изключителната обстановка. Инициативата е ориентирана към хора в неплатен отпуск, освободени от работа или останали без никакъв приход в създалата се конюнктура. Вече 10 дни пакетите с храна стигат до своите получатели, доставени персонално от доброволците в прецизни ограничения за сигурност.

Кметът на Община Стара Загора, както и доста хора към този момент спомогнаха хранителната банка. Ако желаете може да се включите в благородната идея и да зарадвате за празника фамилии в потребност. Ето елементи за сметката:

Банкова сметка:
Титуляр: Брат за Брата – Стара Загора
IBAN: BG57FINV91501217430192
BIC: FINVBGSF
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР