Инициативата Е-Академия на издателство Клет България стартира отново този месец

...
Инициативата Е-Академия на издателство Клет България стартира отново този месец
Коментари Харесай

Есенното издание на Е-Академия се завръща с участието на нови вдъхновяващи лектори |

Инициативата Е-Академия на издателство Клет България започва още веднъж този месец и дава обещание доста забавни срещи с лектори от разнообразни сфери. В първото издание от този сезон аудиторията ще има опция да се наслаждения на увлекателна среща с награждавания публицист, учител и географ доцент Георги Бърдаров.

Лекцията с негово присъединяване ще се организира на 14 октомври от 17:30 часа, когато той ще ни допусне в своя свят с тематиката „ България, светът и бъдещето през погледа на географа и писателя “, като всеки присъстващ ще може да насочи към него своите въпроси.

" Живеем в най-благодатното време от цялата човешка история и на територия, която има всичко, не трябва да го забравяме нито за момент! ", показа Георги Бърдаров.

Освен с приноса си за българското обучение като зам. декан на Геолого-географски факултет и началник на катедра „ Социално-икономическа география “ на Софийски университет, Георги Бърдаров закупи необятна известност с успеха си в интелектуално риалити за писатели, посредством, на което излезе неговият разказ - бестселър „ Аз още броя дните “. През 2020 година на пазара се появи вторият му разказ „ Absolvo te ”, който тази година бе отличен с Европейска премия за литература.
„ С наслада възобновяваме онлайн срещите в границите на самодейността Е-Академия. Предишните издания провокираха огромен интерес измежду българските учители и чакаме идните да бъдат също толкоз потребни и забавни за тях. “, разяснява шефът на издателство Клет България Владимир Колев.

С самодейността Е-Академия издателство Клет България цели да подкрепи българските учители в личностното им рационализиране и развиване на практическите им умения, като им дава опция да се срещнат с разнообразни известни персони. Сред участниците, във към този момент осъществените издания, са Георги Тошев, Лео Бианки, Десислава Стоянова, Мадлен Алгафари и други.

Академията ще продължи и през идващите месеци, като скоро ще станат ясни тематиките и имената на идните гост-лектори.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР