Иниеста се изправи срещу Модрич на няколко пъти по време

...
Иниеста се изправи срещу Модрич на няколко пъти по време
Коментари Харесай

Иниеста: Модрич е един от най-добрите халфове в историята

Иниеста се изправи против Модрич на няколко пъти по време на престоя си в Барса, до момента в който участваха в редица запаметяващи се борби против безконечния противник Реал Мадрид. Докато носителят на Световната купа се реалокира във Висел Кобе през 2018 година, Модрич към момента е мощен на 37 години с " белия балет ". Иниеста към този момент призна брилянтността на хърватина и го похвали, че продължава да е на най-високо равнище толкоз доста години.

" Ние сме играчи с разнообразни профили, само че в това време сходни във връзка с позицията на терена, концепцията за играта, боравенето с топката. Той е един от най-хубавите халфове, които има и ще има. Той е ориентир за тим и не е елементарно да прекараш толкоз години в клуб като Мадрид, правейки разлика ", каза Иниеста пред AS.

Бившият испански национал също по този начин призна, че счита остарялото трио в полузащитата на Мадрид - Тони Кроос, Каземиро и Модрич за същата класа като това, в което той играеше в Барса дружно със Серхио Бускетс и Шави.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР