Инфраструктурата за Мондиал 2022 година, който ще се проведе в

...
Инфраструктурата за Мондиал 2022 година, който ще се проведе в
Коментари Харесай

Инфраструктурата за Мондиал 2020 е готова на 90%

Инфраструктурата за Мондиал 2022 година, който ще се организира в Катар, е подготвена съвсем на 90 %. Това съобщи генералният шеф на организационния комитет на шампионата Насер Ал-Хатер за ТАСС.

" Ако приказваме за инфраструктурата на Световното състезание, тогава всичко е чудесно в това отношение: построяването на всички планове е приключено съвсем на 90 %. Сега фокусът ни се трансферира от построяването на уреди към завършване и детайлизиране на оперативните проекти и подготовка на обслужването на почитателите. Ще се съсредоточим и върху популяризирането и отразяването на Мондиал 2022, тъй че колкото се може повече хора да имат опция да посетят Катар и да се насладят на неповторимото Световно състезание ", показа Ал-Хатер.

Вчера президентът на ФИФА Джани Инфантино, който организира среща с уредниците на Мондиала, взе присъединяване в другарски мач на стадиона " Ал-Байт ", който е в финален стадий на създаване.

" За мен е огромна чест да бъдем домакини на първото по рода си състезание в арабския свят и Близкия изток. Чувстваме голяма отговорност, която нараства, изключително в този миг, когато светът е изправен пред пандемията от ковид. Ние сме оптимисти за бъдещето и надяваме се, че до началото на шампионата през ноември 2022 година ще бъдем подготвени да приветстваме почитатели от целия свят, с цел да честваме и да се обединим в една обща пристрастеност към футбола ", добави Ал-Хатер.
 Шави преподписа в Катар, няма да поема Барселона
Шави преподписа в Катар, няма да поема Барселона

В формалния уебсайт на катарците регистрират задоволството си от " цялостната ангажираност " на Шави
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР