Информацията остава най-важният капитал и през 2023 г., а лесният

...
Информацията остава най-важният капитал и през 2023 г., а лесният
Коментари Харесай

Най-важният капитал за един студент

Информацията остава най-важният капитал и през 2023 година, а лесният и бърз достъп до тествана информация - преимущество. Това са част от аргументите, по които " Капитал " е създал специфична Академична стратегия за студенти, преподаватели и чиновници в български висши образователни заведения . Тя дава като настоящи изявления и архива от последните три десетилетия: публикации, разбори, изявленията и данни. Програмата има три елементи - преференциална цена до цялото наличие, научен имейл бюлетин и онлайн срещи с водачи, бизнесмени и специалисти.
" Смятаме, че " Капитал " дава спомагателна дълбочина при проучването на разнообразни публични и бизнес дисциплини, оказва помощ за университетски изследвания и разработки, както и по-лесно да се схваща за какво се случват разнообразни събития и какви са връзките сред тях ", споделя основният редактор Алексей Лазаров. Съдържанието на " Капитал " е ориентирано към бизнесмени, мениджъри и експерти, като задачата му е да осведоми и да изяснява събитията, които дефинират средата за бизнес и живот. Според Лазаров хората, които са по-добре насочени, имат преимущество в интервютата за наемане, по-добре избират подобаваща за тях кариера и по-късно се показват по-добре в работата си.

Включването в програмата става посредством, употребяващ домейна на съответното образователно заведение. Регистриралите се могат да избират сред месечен и годишен проект на цени с над 75% отстъпка от общоприетия абонамент за " Капитал ".

Месечният проект дава достъп до всички публикации на capital.bg и до мобилното приложение " Капитал PRO ", както и до редакторски бюлетини по разнообразни тематики. В него са включени още бизнес отчети, секторни разбори, районни приложения и архивът на медията.

Годишният проект включва достъп и до данни от бизнес класациите и, един цифров билет за конференция на " Капитал " по желание и 50% отстъпка за другите (такива са да вземем за пример Future of work Summit, Net Zero Economy Forum, Digitalk, Ecommerce & Retail, Cybersecurity Forum и др.).

Месечният имейл бюлетин ще бъде подготвян от публицистите на " Капитал ", които ще изберат подобаваща за академичната публика информация - от анонси за стажове и стипендии до просветителни публикации по настоящи тематики, разбори, бизнес истории и други. В бюлетина, който ще е за всички, присъединили се в академичната стратегия, ще се показват и планове на партньорските университети.

" Капитал " ще провежда и онлайн срещи и лекции за ентусиазъм с бизнесмени, специалисти от разнообразни области, редактори и публицисти от медията, до които участниците в програмата ще имат опция да се причислят или да получа запис след нея.

Академичната стратегия е част от интензивностите, с които " Капитал " отбелязва 30 години от излизането на първия брой. Подробности за опциите за студенти и преподаватели може да намерите на уеб страницата на " Капитал ", а линкът за регистрация е.
Първият с вицепрезидента за основни пазари в Rakuten Viber Атанас Райков може да гледате тук:

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР