Информация за необичаен страничен ефект, който се появява при жени

...
Информация за необичаен страничен ефект, който се появява при жени
Коментари Харесай

Ново 20: Ваксина срещу К-19 увеличавала бюста

Информация за необикновен непряк резултат, който се появява при дами след имунизация против ковид с имунизацията на Pfizer, се популяризира в обществените мрежи, оповестява норвежкият ефирен канал NRK, представен от Труд. Няколко девойки съобщили, че гърдите им са се нараснали след слагане на първата доза от имунизацията.

„ Потрябва ми сутиен с цялостен размер по-голям, беше някаква рецесия “, споделя 17-годишната Ема от Осло в „ ТикТок “ преди няколко седмици. В отговор тя получи десетки мнения с сходни усещания.

Лекарят Хайнрих Бакман има вяра, че всичко е обвързвано с краткотрайно увеличение на лимфните възли. Той акцентира, че след имунизацията това е постоянно срещано събитие, защото тялото активизира всички сили, с цел да се оправи с инфекцията. Ефектът е кратковременен, твърди експертът.

Стейнар Мадсен от Норвежката организация по медикаментите също е осведомен с непредвидения непряк резултат, за който неведнъж са докладвали дами от Съединени американски щати. „ След имунизацията към 10% от лимфните възли в подмишниците се уголемяват, гърдите се издигат малко напред и дамата наподобява с по-голям бюст “, изяснява Мадсен. Ако резултатът изчезне след няколко дни, сподели той, засегнатите няма да има от какво да се тормозят.

От офиса на Pfizer в Норвегия обявиха пред NRK, че в никакъв случай не са чували за подобен непряк резултат от имунизацията, макар че не изключиха да е допустимо да има подобен.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР