Информационните агенции съобщават за поредните масови стрелби в САЩ с

...
Информационните агенции съобщават за поредните масови стрелби в САЩ с
Коментари Харесай

Стрелби с убити и ранени из САЩ дни наред

Информационните организации оповестяват за следващите всеобщи стрелби в Съединени американски щати с убити и ранени.
Още по тематиката
1. Трима души са били убити при пукотевица в Остин, щата Тексас през вчерашния ден. Полицията търси някогашен заместник-шериф във връзка със стрелбата, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс. Според органите на реда не е известно дали обвиненият към момента е в града.

По-рано жителите в региона на стрелбата бяха посъветвани да се скрият, а управляващите обявиха, че търсеният, разказан като въоръжен и рисков, може да вземе някого за пленник.

Полицията разпознава обвинения като Стивън Бродерик, на 41 години, и популяризира негова фотография.

Прокуратурата сподели, че обвиненият е бил задържан за полово посягане над дете през юни предходната година и е бил освободен под парична гаранция.

Полицията съобщи, че стрелецът е умъртвил две дами и един мъж. Той е познавал жертвите, само че към този момент не се показва какъв може да е бил претекстът му.

 Полицията търси Стивън Бродерик за пукотевица с трима убити в Остин, Тексас, на 18 април
Полицията търси Стивън Бродерик за пукотевица с трима убити в Остин, Тексас, на 18 април
Снимка: AP/БТА

2. При друга пукотевица преди два дни - в окръг Кеноша, щата Уисконсин, починаха трима индивида и трима бяха ранени, а управляващите задържаха един обвинен.

 Щатът Тенеси узакони носенето на огнестрелно оръжие без позволение Виж още

3. Петима души бяха тежко ранени при пукотевица в магазин за алкохолни питиета в град Шривпорт, щата Луизана, заяви Ройтерс, като се базира на локална телевизия. Все още не е известно кой е нападателят. Ранените са откарани в болничното заведение в тежко положение.

Инцидентът станал през вчерашния ден в 21 часа локално време. Четирима души били пред магазина, а един - вътре, когато избухнала стрелбата.

В четвъртък бяха убити осем индивида в обект на куриерската компания " ФедЕкс " в Индианаполис.

Миналия месец в офис в Калифорния бяха убити четирима души, осем индивида бяха убити в център за разтривки в региона на Атланта, а 10 починаха при пукотевица в супермаркет в Боулдър, Колорадо.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР