Информационни табели, поднасящи по забавен начин забраната за хранене на

...
Информационни табели, поднасящи по забавен начин забраната за хранене на
Коментари Харесай

По повод празника на данъчните – Зоопаркът получи подарък

Информационни табели, поднасящи по занимателен метод възбраната за хранене на животните, получи като подаяние Зоопарк Стара Загора.

Инициативата се случи в навечерието на професионалния празник на чиновниците на Национална организация за приходите –  16 ноември.

По концепция на шефа на офиса на Национална агенция за приходите в Стара Загора Галена Недкова бяха направени шест табели с закачлив текст, както и една рамка за фотоси, финансирани с персонални средства от старозагорските чиновници. Мотивът да създадат сходен подарък на старозагорската зооградина е да припомнят на посетителите ѝ, че не трябва да се хранят жителите, само че и по наличен метод да влияят на най-малките другари на животните.

„ Благодарни сме, че все по-рядко се случва да виждаме по какъв начин се пъхат през загражденията солети, снакс или сладки неща, само че съм сигурна, че занимателните текстове ще вършат доста по-силно усещане на посетителите ни от общоприетите забраняващи табели “, сподели доктор Ивелина Илиева, началник на Зоопарка, пред представителя на Национална агенция за приходите – Стара Загора Мариета Добрева. Двете дами си дадоха обещание среща през пролетта, дружно с децата на чиновниците на данъчната работа, защото неприятното време не разреши да се осъществя първичната им концепция – малчугани да подарят табели за малчугани.

Свети Матей е бил първият събирач на налози, това е и повода неговият ден се празнува като професионален празник от чиновниците на организацията.  По данни на Национална агенция за приходите – до 31 октомври 2022 година са постъпили близо 25 милиарда лв. от налози и осигурителни вноски, което е с над 2,3 милиарда лв. повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година. За облекчение на данъкоплатците се оферират повече от 160 онлайн услуги, което подрежда Национална агенция за приходите на водещо място в страната измежду цифровите институции. Отличните резултати, които реализира, се дължат на добре свършената работа, неуморния труд, високия професионализъм, непрекъснати старания и блян за развиване на приходната организация в името на потребителите. Партньорският метод на Агенцията по отношение на бизнеса и жителите води до позитивна смяна в държанието на данъкоплатците.

„ Наблюдаваме растеж на доброволното обявление и заплащане на отговорностите. Национална агенция за приходите се развива непрестанно, покачва качеството на предлаганите услуги, като задачата ни е да улесняваме жителите и компаниите при осъществяване на отговорностите им. Постигнатите резултати са посредством и на чиновниците на Агенцията, на техните положени старания, добре свършената работа и неспирния блян към рационализиране на данъчната администрация “, сподели изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите Борис Михайлов в навечерието на празника.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР